En vädjan om hjälp

EN VÄDJAN OM HJÄLP!
Vi är nu i akut behov av några frivilliga som kan ställa upp och hjälpa till här hos SPF Seniorerna Mjölkudden.
Månadsgruppen som sköter köket vid våra månadsmöten fungerar idag jättebra, med tre damer som sköter köket och två herrar som hjälper till med bord och dylikt vid varje möte.
Däremot i Cafégruppen behöver Erna, som nu är enda ordinarie vid varje möte i köket, förstärkning för att allt skall fungera. Vi har Cafémöten totalt 7 fredagar per år. Feb – maj och sep – nov, en gång per månad. Här behövs det 2 personer till som ställer upp dessa 7 fredagar för att vi skall kunna fortsätta med våra möten. Gärna en herre till också som kan hjälpa till med att bära bord t.ex.
Det händer ju att någon trots allt blir sjuk eller är bortrest i bägge grupperna och till dessa tillfällen har vi några anmälda som vid enstaka tillfällen skall kunna hoppa in och hjälpa till. Eftersom det ofta blir med mycket kort varsel är det ändå lite svårt att få någon som ställer upp. Till denna grupp tar vi därför gärna emot flera så passar det alltid någon.
Sen har vi pubkvällar. Där måste vi få minst 2 personer som 2-3 gånger per år mellan kl 17-21 ställer upp och fixar en trevlig pubkväll för våra medlemmar. Inköp för kvällen görs av Monica och/eller Gunnel efter överenskommelse och önskemål inom gruppen.
Att ställa upp innebär en mycket trevlig samvaro och man lär känna många nya människor, så tveka inte utan anmäl er.
Allt blir så mycket trevligare om alla hjälps åt!


Finns funderingar kring uppdragen ring Gunnel Blomberg 070-340 01 85