Se visningslägenheten för Slipstenen 30 november kl 10.00

Visningslägenheten är placerad i Orsa Lokalers garage på Lillågatan 2 (gamla brandstationen) i Orsa, en specialvisning för SPF-medlemmar.

  • Slipstenens visningslägenhet. Från vänster Patrik Andersson, driftansvarig, Christer Käck, fastighetschef och Roland Fållby, VD Orsa Lokaler.

Arbetet med Orsas nya särskilda boende Slipstenen fortsätter och nu står en visningslägenhet klar att besöka. Visningslägenheten är en fullskalig modell av en av boendets lägenheter och har byggts utifrån verksamhetens önskemål.

I anslutning till visningslägenheten finns även möjlighet att se planritningar och modeller för det särskilda boendet. Även 3D-bilder som visar planerad interiör och exteriör finns att titta på.

Medarbetare och allmänheten kommer få besöka lägenheten och komma med synpunkter för att förbättra slutresultatet. Genom detta blir det möjligt att testa de funktioner som tänkts ut på riktigt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt, både för de boende och personalen. Allt ifrån höj- och sänkbara möbler till färgval och mått kommer att testas.

Läs mer på Orsa kommuns hemsida!