2022-12-13 Julbord med Revy

Reportage i Norran från Julfesten med Revy


Tusen tack för en härlig julfest i december 2022!
De kreativa och duktiga SPF-seniorerna i Norsjös revygäng bjöd drygt 160 medlemmar på en fantastisk julfest med en mycket underhållande revy med roliga sketcher och härlig sång och musik.
Publiken visade sin uppskattning med stora applåder och många skratt.
Därefter fick alla gå till festligt dukade bord för att avnjuta ett fantastiskt julbord med allt som hör ett julbord till. Allt mycket välorganiserat, gott och uppskattat.
Julfesten avslutades med stort lotteri med massor av vinster skänkta av generösa företagare i kommunen. Där kunde glada vinnare välja bland allt, stort som smått, bl a stora generösa fruktkorgar med massor av godsaker, presentkort, kassar med härliga charkvaror, ståltermosar, kepsar, ryggsäckar och mycket mer. Totalt uppgick vinstbordet till fler än etthundra vinster!
Julfesten avslutades med att vår ordförande, Kjell Andersson, tackade för året som gått och önskade alla välkomna till nästa års aktiviteter som månadsmöten, bowling på fredagar, musikkvällar sista fredagen varje månad, gemensam seniorlunch första fredagen varje månad, motionstävling och mycket mer.

Text Karin Glaas, foto privat
I Norran 9/1 2023