2022-08-30 Höstfest

Höstfest för SPF Norsjö 
Årets höstfest samlade ett 90-tal SPF-medlemmar, både boende i kommunen och utflyttade, och ett glatt sorl visade att vi alla längtat efter att få träffas och ha trevligt. 
Programmet bjöd på måltid med nötrulle och grönpepparsås, ugnsrostade grönsaker, potatis, syrade grönsaker, bröd och smör från Jeuthes. Middagen avslutades med kaffe och hemmagjord blåbärskaka med grädde. Allt gott och uppskattat. 
Efter avslutad måltid bjöd våra älskade musiker i Norsjös SPF-orkester upp till allsång under ledning av konferenciern Arianne Buhr som på sitt oefterhärmliga sätt skojade med såväl orkestermedlemmar som publik. Många härliga gamla slagdängor, från en medley av Sven-Ingvars kända och älskade låtar till Trettiofyran, spelades och sjöngs. 
Höstfesten avslutades med att ordförande Kjell Andersson informerade om kommande träffar, bl.a. Seniorluncher första fredagen varje månad, Bowling i Aktivitetshuset varje onsdag, Musik-kvällar på Medans fik sista fredagen varje månad och fortsatt Motionstävling med vinstdragning på månadsträffarna. 
Karin Glaas