Referat 2020

Uppdaterades: 26 juli 2020

Minigolf vid Allékiosken blev mycket uppskattat!

  • vilken bana ska vi välja
  • vilken bana ska vi välja

Minigolf gav trevlig samvaro


Onsdagens minigolf för SPF-arna blev mycket uppskattad då 20 medlemmar kom och däribland några nya ansikten. Många har saknat våra träffar och gemenskap, så alla gladdes åt att kunna träffas igen. Det var inga problem att både hålla Coronaavstånd och njuta av den sköna sommardagen vid Allé-kioskens fina golfbana.
Första förklaringen, från många, var "jag har aldrig spelat tidigare", men då alla hade ungefär samma erfarenhet så blev spelet ganska lika för alla. Ordförande Maude Schlegel delade in oss i 3-personerslag och sedan "gick vi loss" på de 12 banorna.
Skratt och hejarop ekade över banorna och alla gjorde sitt bästa för att få bollen i hål. Faktiskt var det flera som klarade "hole in one" så flera lyckades bättre än de själva trodde. "Vinnaren" klarade alla banorna på 30 slag och fick en rungande applåd för sin prestation.
Som avslutning samlades alla och Maude frågade om vi skulle fortsätta nästa onsdag igen. Det blev ett tveklöst ja. Alltså träffas vi igen för att umgås, skratta och trivas tillsammans. Ta gärna med vänner. Det finns plats för alla.

Text och foto:
Jörgen Sundin

(Bilder och text var införd i Säffle-Tidningen lördag 25 juli 2020)

Publicerades: 27 april 2020 Uppdaterades: 26 juli 2020