Kenneth Holmström känd från Drifters underhåller

Trivsamt möte hos SPF Seniorerna Frökind
Oktober månads möte hos SPF Seniorerna Frökind hölls i Skyttelokalen, Kinnarp. Musikern Kenneth Holmström från Vara var dagens gäst. Han har i många år spelat i dansbandet The Drifters och nu reser han runt och uppträder ensam. Han spelar en rad instrument, gitarr, klarinett och framför allt flera olika slags saxofoner. Dessutom sjunger han till de flesta låtarna och dansbandsstuket går inte att ta miste på. Det första, som den månghövdade och förtjusta publiken fick lyssna till, var ett potpurri på Sven-Ingvars-låtar. Sedan följde bl a Jag trodde att änglarna fanns, Wild cat blues på klarinett, You raise me up och, eftersom Grynkorvens dag närmade sig, Grynkorvens lovsång av Börje Brelid.
Efter en stunds underhållning vankades det kaffe och smörgås och i samband med det en del information från styrelsen. På novemberträffen kommer Anna Apel från Amaryllis och i december underhåller Mellåker och Danielsson. Det delades ut broschyrer om seniorpolitiska frågor och om fallolyckor. Efter jul planeras en studiecirkel. Till sist var det även dragning på lotterierna.
När Kenneth Holmström drog igång avdelning två trissade han upp stämningen ett snäpp genom att ta på sig sin glittriga dansbandskavaj. Han lyckades även få med sig en annan fd dansbandsmusiker, Christer Johansson, upp på scenen. Nu blev det elgitarr och annat ljud i skällan. Appache och Guitar Boogie fick åhörarna att stampa takten och minnas gammal hederlig rock. Sedan följde bl a Oh Carol Mona-Lisa och Två mörka ögon. Kenneth tackades med blommor och en lång hjärtlig applåd. Det gnolades nog på en och annan gammal goding på hemvägen efter en mycket trevlig eftermiddag.