Julfest

Julfest hos SPF Seniorerna Frökind

Julfest hos SPF Seniorerna Frökind

Som avslutning på årets aktiviteter ordnade styrelsen i SPF Seniorerna Frökind en riktig julfest för sina medlemmar. Det var 105 personer anmälda, så det var alldeles fullt i Frökindsgårdens samlingssal. Ordförande Karl-Åke Ekunger hälsade alla välkomna och därefter släcktes det i salen och in skred ett luciafölje med både barn och vuxna. De sjöng de traditionella sångerna och tackades med en varm applåd. Därefter presenterades dagens underhållare, Leif-Henrik o Tiverman. De sjöng, spelade och berättade roliga historier. Deras repertoar innehöll bl a låtar från 60-talet som föll åhörarna väl i smaken. De spelade två låtar av Bröderna Djup, Sopekåsten och Ovanlä'r. Sedan framfördes bl a Emile Fords Still, 34:an, Lucky lips, I natt jag drömde och Pärleporten. I flera av låtarna sjöng publiken med.

Efter halva programmet avbröts för julbord. De sedvanliga och mycket välsmakande rätterna kom från restaurangen på Kinnarps. Efter sill, skinka och allt som hör till var det dragning på lotterierna.

Leif-Henrik o Tiverman avslutade eftermiddagen med Ge oss år tillbaka, skriven av Marianne Karlsson 81 år och Sjömansjul på Hawaii. De avtackades med blommor och alla gick hem mätta och belåtna.

Till Bildgalleri