Välkommen till vinkunskap och vinprovning med sommelier Ingvar Persson

Kockumsrummet, Annebergsgården kl 15 -17

Exempel ur innehållet:

Vad är vin? Hur många sorters druvor finns? Hur är vinvärlden indelad geografiskt? Vad är en kvalitetsbeteckning? Jordmån (terroir), druvorna och flera andra faktorer påverkar hur vinet blir.  Är det skillnad på viner från samma område? 


13/2 Rött vin till kött? Stämmer det påståendet eller kan jag dricka rött vin till fisk? Vi fördjupar oss i röda viner!

6/3 Vitt vin till fisk? Stämmer det påståendet eller kan jag dricka vitt vin till kött? Vi fördjupar oss i vita viner!


Pris 200 kr / gång inkl föredrag, vin och tilltugg. 

Betalas kontant eller med swish vid ankomst. Bindande anmälan på listan i SPF-pärmen vid restaurangens entré senast 9/2 alternativt till Ewert Mårtensson tel 076 851 96 34 / martensson.ewert@gmail.com