Cykla och luncha 2024

Här kommer lite information om våra cykelturer

Program
Vi cyklar i lugnt tempo och tar ofta paus innan vi efter ca. 1,5 timmar når etappmålet, som för det mesta är en lunchrestaurang. Ibland kanske vi förtär egen matsäck på någon naturskön plats. Vanlig cykel eller elcykel går lika bra.
Senast på måndag meddelas via mail vart vi ska cykla. Cykelmålet och vägvalet är preliminärt och kan ändras. Om det inte kommer något mail = ingen cykeltur den veckan.
Villkor
För att turen ska bli av gäller att motvinden är max 7 m/s, temperaturen är minst 7 grader när vi startar och att det regnar max 2 mm under tiden som turen förväntas ta.Cykelhjälm rekommenderas. Vi b ör vara minst 5 anmälda.
Start och slut
Vi startar från Bärnarps konditori i Billdal prick kl. 11.00 på torsdagar. Räkna med att vi är tillbaka kl. 14-15 beroende på hur långt vi cyklat. Du kan ansluta och avsluta utmed vägen. Meddela bara var du står.
Anmälan
Anmäl deltagande till Christer via mail cgson@telia.com eller SMS’a till 0703 001514 senast kl. 19 onsdagen före turen. Anmälan behövs för eventuell bordsbokning och för att se att vi blir tillräckligt många deltagare.
Inställd?
Du får mail senast kl. 20 på onsdag om turen blir inställd eller ändrad.
Ibland är väderläget så osäkert att vi får ställa in torsdag morgon. Så kolla gärna mail/SMS även torsdag morgon.
Hälsningar Christer
Christer Gustavsson
Mobil 0703001514