Medlemsmöten våren 2021

Uppdaterades: 29 mars 2021

Välkomna till våra medlemsmöten i Billdals kyrkas församlingssal. Vi träffas första onsdagen i varje månad (ej juni-augusti). Varje möte innehåller föreningsinformation, underhållning med sång, musik eller föredrag och lotterier. Vi serverar kaffe, smörgås och kaka. Pris: 70 kr för medlem och 80 kr för övriga. Vi vill att ni anmäler er till medlemsmötena på På grund av Corona pandemin gäller obligatorisk anmälan tills vidare då vi måste begränsa antalet deltagare till max. 35 personer! Ny mötesordning infördes 2018. Vi börjar med föreningsinformation och därefter dricker vi kaffe vid cirka 11-tiden. Pigga av kaffestunden får vi njuta av sång och musik eller lyssna till ett intressant föredrag. Sedan avslutar vi med dragning av lotteriet. Lotter kan man köpa vid entrén utanför församlingssalen och där finns också aktuell information och anmälningslistor till olika abokaspfbilldal@gmail.com.ktiviteter och resor. Tänk på våra allergiker "dofta lagom"!

Årsmötet 2021

Årsmöteshandlingarna kommer att skickas ut via e-post omkring 6-7 februari. Den som inte har e-post kommer att få handlingarna via brev. 

Årsmötet 2021 kommer inte äga rum fysiskt då nya strängare restriktioner gäller tom den 24 januari.  Vi kan inte ha ett årsmöte där endast ett fåtal ges tillfälle att delta. Inte heller kan vi ha ett årsmöte som kanske måste ställas in. Därför kommer alla medlemmar få alla årsmöteshandlingar via e-post tillsammans med en svarssida där man godkänner eller inte godkänner och som skall returneras till styrelsen. 

OBS! Om du inte har e-post vänligen meddela vår ordförande Christina Vollert på tel. 0733-402699 så skickar vi handlingarna till er.

Datum för årsmötesprotokollet kommer att bli den 25 februari 2021 kort efter att vi tagit emot era svar. Mer information kommer längre fram.  

 

OBS!  Angående föreläsningen om mat, se nedan!

Föreläsningen kommer att kunna ses på en video som Sofia spelat in! Videon kommer att skickas ut via e-post den 9 februari med information om hur man laddar ner den. Den kan då ses en vecka framåt. Sofia har lagt ner mycket arbete på den så det vore trevligt om ni ser den. Den är på en timma men det går att pausa den och fortsätta när man vill. 

Onsdag den 10 februari kl. 11.00 - 13.30

Tips och råd om bra kost och god hälsa. 

Sofia Azami, måltidsutvecklare i Göteborgs stad Örgryte-Härlanda föreläser om bra mat för seniorer och ger oss tips och råd om hur vi skall bevara hälsan genom åren.

 

 

OBS! Nedanstående föreläsning är tyvärr inställd på grund av den pågående pandemin men vi hoppas kunna erbjuda den längre fram.

Onsdagen den 3 mars kl. 11.00 - 13.30

Från gravallvarligt till dödskul!

Lennart Palm, känd musiker från Lerum gästar oss och berättar om sin "udda". Han  hobby. Han kryper under kyrkogolv och inspekterar/dokumenterar gravvalv från den svenska storkamtstiden. Ett roligt och intressant föredrag utlovas. 

 OBS! Obligatorisk anmälan till: bokaspfbilldal@gmail.com

 

Tyvärr måste även nedanstående medlemsträff ställas in p g a den pågående pandemin. Vi hoppas kunna erbjuda denna föreläsning i höst istället.

 

 Onsdagen den 7 april kl 11.00 - 13.30

Göteborgs landerier

Göteborgsförfattaren Åke Hertzberg besöker oss och berättar om Göteborgs landerier.

OBS! Obligatorisk anmälan till: bokaspfbilldal@gmail.com

 Styrelsen har idag den 29 mars beslutat att ställa in nedanstående medlemsmöte. Vi hoppas kunna erbjuda föreläsning till hösten. Vi beklagar djupt att i stort sett alla våra aktiviteter har blivit inställda den här våren. 

Onsdagen den 5 maj

Föredrag om hjärnan

Stefan Hansen professor på Psykologiska instituionen Göteborgs universitet

håller ett inspirerande och underhållande föredrag om vår mänskliga hjärna.

OBS! Obligatorisk anmälan till: bokaspfbilldal@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

Publicerades: 12 december 2017 Uppdaterades: 29 mars 2021