Medlemsinformation

Uppdaterades: 17 januari 2021

Styrelsen har tagit följande beslut:

Styrelsen måste tyvärr meddela att alla aktiviteter i vårt vårprogram i januari och februari måste ställas in på grund av regeringens och folkhäslomyndighetens nya restriktioner som gäller i första hand t o m den 24 januari men troligtvis kommer att förlängas. Aktiviteter utomhus kan dock genomföras. 

Styrelsen kommer att via e-post och här meddela när och om det  blir möjligt att genomföra det som vi planerat. Vi beklagar djupt att vi nu måste ställa in planerade aktiviteter och hoppas att vi snart kan ses igen. 

 

Från och med januari 2020 vill vi att ni anmäler er till medlemsmötena på mail till : bokaspfbilldal@gmail.com. Alla är välkomna men vill du vara säker på att få en smörgås till kaffet bör du anmäla dig!

Alla våra aktiviteter är i första hand för våra medlemmar. I mån av plats kan icke medlemmar få delta. Att som icke medlem vara med på våra Caféträffar kostar 80 kr och på våra trivselkvällar får de betala 250 kr. Vid anmälan till trivselkvällar sätts icke medlemmar på väntelista tills vi vet hur många som anmält sig. 

Publicerades: 04 mars 2017 Uppdaterades: 17 januari 2021