20230111 Månadsmöte

Månadsmöte i Hällaryds Församlingshem för Hällaryd Åryds SPF

Onsdagen d 11 jan samlades vi till årets första Månadsmöte. Ordföranden Stig-Harald hälsade alla varmt välkomna, och speciellt då Ulrika Klüft som var dagens gäst.
Medlemmarna fick från början sätta sig på de utplacerade stolarna, för nu skulle det bli Musikgympa med Ulrika.

Före start förberedde Ulrika oss på att vi skulle komma att behöva lätta på klädseln, och att vi kanske skulle känna av lite träningsvärk dagen därpå. Det skrattade vi gott åt.
De flesta rörelserna gjordes sittandes till musik, och vi sjöng och kämpade på.
Det var ett ganska långt program, och vi fick oss en ordentlig genomkörare. Och varma blev vi! Och stilarna var som synes olika!

Aktiviteten var mycket uppskattad, och många var intresserade av att få vara med om denna sortens gympa fler gånger. Själv kände jag att den hade god effekt på en trilskande axel.

Nu var många av oss lite småhungriga. Därför smakade det bra med nybredda surdegsfrallor, kaffe och Albertas goda muffins.

Peter Rudolfsson ställde en fråga om de närvarandes syn på framtida lotterier. 21-lotterna var inte så populära och vi enades om att återinföra det vanliga lotteriet med olika vinster. Peter lyckades sälja slut på alla 21-lotter, och denna gång gick högvinsten på 250 kr ut.

Bild och text Ingrid Andersson