Månadsmöte 20190313

Marsmöte

  • Mycket god räksmörgås!
  • Mycket god räksmörgås!

Månadsmöte i Hällaryds Kommunalsal
Även om det blåste lite kalla vindar utomhus blev vi varma i hjärtat när vi såg de vackert dukade borden. Påskliljor och Primula i olika färger bar bud om en annalkande vår.

Ordförande Stig-Harald hälsade alla välkomna och då speciellt "den räddande ängeln" Ingemar Gustafsson, som med mycket kort varsel ställt upp som dagens underhållare.

Margareta berättde om en ev allsångskväll i juli och bad alla att fundera på vilka som kunde tänkas vilja sponsra evenemanget. 
Stig-Harald efterfrågade tips på mål för kommande sommarresa. Vidare informerade han om undersökande arbeten som SPF ska bedriva, samt om en planerad förändring inom Karlshamn-Trensums pastorat.
En skrivelse till kommunen angående Svartasjöns badplats lästes upp.
Inga Johnsson informerade från KPR.

Nu var det dags för allsång tillsammans med Ingemar Gustafsson på dragspel samt Evy, Margareta, Maj-Britt och Ingrid som allsångsledare. Alla stämde in av hjärtans lust, och när det var dags för låten Gå upp och pröva dina vingar sjöng  och gjorde vi rörelser samtidigt!

Nu väntade oss goda räksmörgåsar, kaffe och kakor.
Lotteridragningen gladde många. Främst de som fick gå fram och välja en vinst.
Erling drog, till allas förtjusning, en sedvanlig vits.
Vi sjöng några låtar till innan det var dags för Stig-Harald att tacka spelemannen Ingmar med blommor, Birgitta i köket, värdarna och övriga som på något sätt varit behjälpliga.

Text o foto: Ingrid Andersson