Vårens program inställt

Uppdaterades: 11 maj 2020

Evenemang och utflykter

                  ALLA EVENEMANG VÅREN 2020 INSTÄLLDA
           NYA ANMÄLNINGS- OCH BETALNINGSRUTINER 2020
                     – UTFLYKTER OCH EVENEMANG:
Från och med 2020 upphör vi med att skicka ut fakturor och i stället får du som ska delta på ett evenemang själv göra betalningen med de uppgifter du får av oss. OBSERVERA att vi inför även en första anmälningsdag för varje evenemang samt ett datum för sista betalningsdag. Detta gäller inte våra månadsträffar, som man kan anmäla sig till senast torsdagen före, samt betala på plats kontant eller med swish.

GÖR SÅ HÄR OM DU VILL ANMÄLA DIG TILL NÅGOT EVENEMANG:
1. Välj vilket evenemang du vill delta på, i Rurikbladet eller här på hemsidan.
2. Anmäl dig till Ruriks expedition genom att ringa 0176-199 88 under våra öppettider måndagar och onsdagar 10.00-12.00 eller genom epost till vår nya epostadress anmalan.rurik@telia.com. Självklart går det även bra att göra ett besök.
3. Vid kontakten med oss får du muntligt besked, eller svar på din epost, om det finns plats kvar, och vad du ska betala till vårt bankgironummer 105-4857 och det OCR-nummer som du ska ange vid betalningen. OCR-numret anges i Rurikbladet och på hemsidan vid varje evenemang.
4. Om det inte finns plats hamnar du på en reservlista, och blir i så fall kontaktad, om du fortfarande kan och vill följa med.

Anmälan är bindande och inbetalning skall ske till ett senast-datum som anges för respektive evenemang.

 

Publicerades: 06 november 2015 Uppdaterades: 11 maj 2020