Bridge

Bridgesektionen Rurik anordnar bridgespel för medlemmar tisdagar och fredagar mellan 09.45 till 14.15. Anmäl dig senast 09.45 speldagen.Varje vecka är vi ca 50 par som spelar. Vi spelar parspel eller barometer.Spelprogrammet är varierat och utformas av vår ledningsgrupp. Vi spelar ca 4 timmar med paus för medtagen lunchmacka och dryck, glöm inte ta med mugg. Spelavgiften är f.n. 30 kr per spelare.

Höstens spel 2022 börjar 30 augusti varefter vi spelar varje tisdag och fredag hela hösten. Vi håller till i IOGT-NTO-huset , Stockholmsvägen1, (Bakom restaurang Kapellet i början av Tullportsgatan).För karta, spelprogram, spelresultat mm, se hemsidan bridgenshus.se  På den hemsidan finns även information om våra samarbetspartner Roslagsbridge och Norrtälje Bridgesällskap. Är du nybörjare? Hör av dig så att vi kan planera in en nybörjarkurs! Kontaktperson Georg Ekeström 0706335569

Aktuell Information finns på internet på sidan www.bridgenshus.se under fliken Rurik nere till vänster på sidan. Där finns även information om våra samarbetspartners Roslagsbridge och Norrtälje Bridgesällskap.