Den digitala brevlådan är bra att ha!

Skaffa dig en digital brevlåda.
I Kivra kommer din deklaration nästa år om du inte har den idag.
I Kivra kommer brev från RegionÖstergötland, Pensionsmyndigheten m.fl myndigheter. Du kan även få kvitton från många företag. Kvitton från t.ex. ICA, Stadium, Kjell & Company .......


Hur installerar du Kivra på din smarta telefon, padda eller dator?

För att installera Kivra på din enhet, oavsett om det är en smartphone, surfplatta eller dator, kan du följa dessa generella steg. Kivra är en tjänst för digital post från myndigheter och företag, och processen för att installera och använda tjänsten kan variera något beroende på din enhet.

På Smartphone eller Surfplatta (iOS och Android)
Gå till App Store eller Google Play Store: Öppna App Store på en iOS-enhet (iPhone eller iPad) eller Google Play Store på en Android-enhet.

Sök efter Kivra: Använd sökfältet och skriv in "Kivra" för att hitta appen.
Installera Appen: När du hittat Kivra-appen i butiken, tryck på "Installera" eller "Hämta" för att ladda ner och installera appen på din enhet.

Öppna och Registrera dig/Logga in: Efter installationen, öppna Kivra-appen. Om du redan har ett Kivra-konto, logga in med dina befintliga uppgifter. Om du inte har ett konto kan du skapa ett direkt i appen genom att följa registreringsprocessen.

På Dator (Windows, MacOS)
Kivra erbjuder inte en traditionell applikation som du kan ladda ner och installera på din dator. Istället använder du tjänsten genom en webbläsare:

Öppna din webbläsare: Starta webbläsaren på din dator.
Besök Kivras Webbplats: Gå till Kivras officiella webbplats genom att skriva in kivra.se i adressfältet.

Logga in eller Registrera dig: På startsidan hittar du alternativ för att logga in eller registrera dig. Om du redan har ett konto, logga in med dina uppgifter. Om du inte har ett konto, kan du registrera dig genom att följa instruktionerna på webbplatsen.

Oavsett enhet, kom ihåg att du behöver ha tillgång till internet för att kunna ladda ner appen eller använda Kivra via en webbläsare. Dessutom kräver registreringsprocessen att du verifierar din identitet, till exempel genom BankID, för att säkerställa att din digitala post hanteras säkert.

Den här instruktionen har hämtats från ChatGPT. Testa gärna den!