Månadsträff 16 mars 2023

SPF Seniorerna Kontakt har haft månadsträff i Löfstadkyrkan. Ordförande Lennart Dellerbring hälsade alla välkomna till mars månads träff samt informerade om kommande lunchträff den 31 mars på  Golden Thai.
Därefter var det dags för dagens underhållare att inta scenen, komikern Andreas Ljung. Han höll en bejublad föreställning där skrattmusklerna testades ordentligt. Andreas är son till den avlidne Mats Ljung som var en välkänd revyartist och komiker från Skara. Andreas imiterade en mängd olika original från sin hembygd. Dessutom framförde han ett flertal visor både egna och av pappa Mats.
Efter en timmes underhållning var det dags för kaffepaus och lottdragning. Därefter informerade vår fadder Kerstin Lundberg om den kommande Folkhälsoveckan och de aktiviteter som kommer att genomföras i samarbete med vår systerförening. 
Andreas fortsatte sedan med ytterligare dråpliga historier. Gemensamt för hans visor är det jordnära innehållet och hans framträdande avslutades med visan " Mellan hägg och syren" av Mats Ljung.
Ordförande tackade Andreas Ljung för en mycket trevlig underhållning och lämnade över en chokladask.