Månadsträff 13 april 2023

Ordförande Lennart Dellerbring hälsade välkommen till april månadsträff i Löfstadkyrkan och informerade om nästkommande aktivitet som lunchträff på Statt den 28 april. Menyn är inte fastställd ännu mer om detta kommer vid senare utskick. Solveig Axelsson informerade om kommande Folkhälsovecka den 8-12 maj med många aktiviteter att välja på.
Dagens underhållare Rolle Pettersson och Kent Andersson blev ett riktigt dragplåster som fyllde lokalen till bristningsgränsen. Båda har jobbat med musik i nästan hela sitt liv. Kent Andersson är känd musiker i Vikingarna sedan 1987 och spelar fortfarande vid deras framträdande. Han har även spelat i Spotnicks. Han började sin musikbana i Eksjö som militärmusiker. De hade en blandad repertoar med många evergreens och naturligtvis flera kända låtar från Vikingarna, mellan låtarna berättade Kent om många dråpliga episoder från hans turnerande.
Innan kaffet blev det en motionsstund under ledning av Solveig Axelsson.
Efter fikat blev det ytterligare ett antal kända låtar. Allt var verkligen mycket uppskattat och det blev långa applåder när deras framträdande var slut.
Ordförande tackade Rolle och Kent för en mycket trevlig underhållning.
Efter lottdragning informerade Hilding Lindersson om kommande resor som i maj äger rum till delar av Östergötland och i augusti till Volvo i Göteborg samt till Visingsö.