Resor med övernattning

KOMFORT RESOR ANORDNAR

6-dagars trivselresa till det vackraste av Norge

Gudbrandsdalen – Sognefjällsvägen - Sognefjorden – Flåmbanan – Voss - Bergen – Vøringsfossen - Oslo

8-13 augusti 2022


SPF Älvsborg i samarbete med SPF Linje 9 välkomnar alla medlemmar och vänmedlemmar på en underbar 6-dagars bussresa till de klassiska norska fjordarna. Vi har samlat ihop många höjdpunkter på denna resa, men kanske smäller tågresan med den berömda Flåmbanan högst. Andra fina upplevelser är den vackra Sognefjällsvägen, en härlig båttur på Sognefjorden, fjordarnas huvudstad Bergen, Vøringsfossen och otroligt många vackra vägar och vyer. Följ med på en resa du aldrig glömmer!

Länk till resebeskrivningen av vår gemensamma resa med SPF Linje 9 till Norge 8 – 13 augusti.

Generellt om resor:

Många trevliga resor har genomförts i SPF Seniorerna Älvsborgs regi.

I september 2021 åkte SPF Seniorerna Linje Nio och SPF Seniorerna Älvsborg tillsammans till Rhendalen och Moseldalen. En mycket lyckad 7 dagars trivselresa med buss.  

I maj 2018 gjorde vi en resa till Skottland och Orkneyöarna. Under våren 2017 gjorde vi två resor - Korsika respektive Barcelona. Du kan läsa mer om dessa resor under fliken "Detta har vi gjort".

Vanligen reser vi med buss, men även buss/båt och flyg/buss förekommer. Vid flerdagsresor samarbetar vi alltid med auktoriserade reseföretag, som står som reseansvariga.

Vi har även möjlighet att delta i vissa resor som anordnas av våra "systerföreningar" i GöteborgGöteborgsdistriktets hemsida Här kan du se utbud av resor som är tillgängliga. 

Ett gott råd är att - om Du vill delta i en resa - ANMÄL DIG I GOD TID!