Webbseminarium 28 maj

Inbjudan Webbseminarium Tillsammans mot ensamhet - Inte ensam 28 maj

Hej!
Vi hoppas du vill fortsätta att följa vårt projekt för att bryta ensamhet bland äldre personer! Vi behövs nu - mer än någonsin!
Nästa webbseminarium blir den 28 maj kl 10.00! Det kommer att finnas information på vår hemsida, www.inteensam.org, inför sändningen om hur du går tillväga för att vara med! Du hittar också information på vår Facebooksida https://www.facebook.com/inteensam.org/.

Bjud gärna in fler till vårt seminarium! Finns det någon som kan behöva hjälp med att delta! Kanske kan du instruera någon som känner sig osäker på hur man hanterar mobilen, plattan eller datorn! Ett bra sätt att bjuda in någon till seminariet, som är digitalt ovan, är att skicka ett sms med länken till sändningen. Då är det bara att klicka på länken i telefonen – så är man igång! (Det kräver dock att man har en smart telefon) Länken till sändningen kommer att mejlas ut till er alla någon dag innan och finnas på hemsida och Facebooksida.
Det finns pengar att söka för den som har en nydanande och inspirerande aktivitet! Totalt finns 50 000 kr att söka under 2020. Det innebär att det inte är några stora belopp som kommer att betalas ut. Det finns två ansökningstillfällen under året. Den 8 juni och den 14 september ska ansökan ha inkommit till oss. Vi bifogar i bilagan all information om hur du ansöker om medel från projektet!

Vi ändrar nu projektets namn till Inte ensam! Tidigare tog vi namnet Tillsammans mot ensamhet, eftersom vårt studiematerial fick det namnet. Nu får studiematerialet bära det namnet vidare och vi kallar oss kort och gott Inte ensam. Det är kortare och tydligare.
Berätta gärna om vad ni gör! Dela med er av era idéer! Och ställ frågor! Mejla oss på inteensam@spfseniorerna.se
Vi ses vid nästa webbseminarium den 28 maj kl 10.00! Vi återkommer med mer information om innehållet!

Vårhälsningar!
Malin Wennberg & Guy Lööv
Projektledare

Besök vår hemsida www.inteensam.org och vår Facebooksida https://www.facebook.com/inteensam.org/