Påskfesten 4 april

På tisdagskvällen var det dukat till påskfest. En mycket populär tillställning där alla platser var uppbokade tidigt.

Det fina påskägget på bilden har vår dekoratör Gerd till verkat. Ett stort påskris fullt av dessa ljuvliga ägg kunde vi njuta av att se på.

Detta härliga gäng Cissi Topp med sina grabbar underhöll oss under kvällen. Det var 70-80-90 tals musik men även en och annan Beatels låt från 60 talet. Cissi sjunger otroligt bra och det var kul att lyssna till lite musik som vi kanske inte har haft så mycket tidigare.

Här har vi föreningens egna bartenders Åke och Bernth. Lägg märke till ägget med gotterna i som bara smälte i munnen. Lite kul att kunna erbjuda gästerna något extra att dricka om man inte bara nöjde sig med Loka och Påskmust.

Det bjöds en enklare påskmeny Janssons, ägghalvor, sill, sallad, smör och bröd. Alla lät sig väl smaka och allt fick en strykande åtgång. Lisbeth och Maria hade till sin hjälp Anki och Torgny som fixade goda påskbakelser till oss. Jordgubbsylten i bakelserna var hemkokt av Torgny jääättegooot....

Lisbeth går runt bland borden och småpratar lite och ser till att alla har det trivsamt.

Under kaffet delade Gerd ut quis på borden till oss så vi fick anstränga våra hjärnor lite extra och det var inte så lätt. Några bord lyckades knäcka alla klurigheterna. Till sist var det dags för Inger att lämna ut alla fina vinster hon införskaffat till lotterierna. Sex ringar med lotter såldes denna kväll. Jätteroligt att ni köper så mycket lotter.

Stort tack till alla er som hjälper till att röja lokalen efter festen. På bilden ovan är det majvor som samlat ihop en mängd kaffekoppar. Det blir ju lite disk efter 115 personer.

Nu tar vi påskledigt och hoppas på att få en fin helg så vi kan njuta av en kopp kaffe ute i solen. 

GLAD PÅSK ÖNSKAR ALLA I STYRELSEN