Hänt under 2024

Vid årsmötet 15 februari valdes följande till styrelsen.
Lisbeth ordförande, Ros-Marie, Birgitta, Ingalill, Anders, Gert , Bernth och Åke.

Måndag 19 februari startade en ny aktivitet "Gåfotboll"

!2 personer kom och testade detta första gången. Med förhoppning att intresset kvarstår och kanske ökar fortsätter gåfotbollen i vår.

Fredag 23 februari bowling i Ed

30 personer trotsade regn och storm för att bowla i Ed.Efteråt smakade det bra med lunch.

Föreläsning av Jan Nilsson

Ett 60 talpersoner kom till Folkets Hus och lyssnade till det hemska taggtrådsmordet som hände vid Kynneälv på 60 talet.

7 mars föreläsning av Pekka Korström

90 personer kom denna torsdagseftermiddag och lyssnade till världsläget så som Korström beskrev det. En skrämmande men även väldigt intressant eftermiddag.

 

14 mars Information från KPR och välfärdsnämnden

45 personer fick information om vad kommunen har att bidra med när krafterna avtar och det blir svårare att leva eyy självständigt liv. Wivi-Anne Wideman informerade om sitt uppdrag att se till att kommunen lever upp till att krav och lagar efterföljs. Johanna Grimhed en av biståndsbedömarna i kommunen hade mycket information att komma med och svarade på många frågor.

Anders Zettergren från kommunens bibliotek

Är på torsdagscafét 3 gånger under våren och hjäper till med telefoner och plattor. Många har tex fått hjälp med att lågga i sin dagstidning på plattan. Mycket tacksamt uppdrag nu när de flesta blivit av med sin papperstidning.

27 mars påskfest med familjen Karlsson

Det blev en mycket lyckad kväll, fullsatt som vanligt och god stämning. Underhållningen var lättsam med många galma låtar som alla sjöng med i. Ett musikquis där varje bord sammarbetade. Det vinnande laget på bild nedan.

 

Jansson, ägg och sill stod på menyn och goda påskbakelser till kaffet.