Dagens besök på New Wave.

Vi fick en mycket intressant förmiddag på New Wave.

Vi var drygt 90 personer som Tomas Jansson hälsade välkomna. Många ifrån personalen var involverade i besöket. Det första vi fick var en kasse innehållande en present till var och en samt att vi får 20% på inköp i Outleten veckan ut.

Denna vackra Orreforsskål låg i paketet. Det är en jubileumsskål och BYB står för Be your brand.

Besöket startade med kaffe, fralla och bulle under tiden som Tomas och Andreas berättade för oss om företaget. Det går väldigt bra och snart är de i behov av att bygga ut igen.

Vi blev lotsade runt på hela bottenvåningen och alla var fascinerade över hur stort det var. Det var till och med någon som inte orkade gå hela vägen som blev upphämtad och skjutsad av en truck, det kan man väl kalla service.

14 meter högt var det upp till högsta hyllan. Med truckarnas hjälp är det inga problem att få ner lådorna högst upp  men jag antar att det krävs träning. Efteråt var det många som besökte outleten och gick hem med käcka blå kassar som man bar sina varor i.

Insamlingen till Barncancerfonden har hitintills inbringat 1 540 kr.Om det är någon som missat detta så går det bra att swisha fram till fredag, då görs den sista inbetalningen till fonden.

Tack alla Ni som ville vara med och bidra till Barncancerfonden.

/ Ingalill