Styrelsen önskar alla en fin höst Vi träffas på eget ansvar håller avstånd och är rädda om varandra.

    Välkomna till SPF Mellersta Kinnevald

    INSTÄLLT Bingo i Tävelsås Bygdegård Bingot är inställt.

Vandring i Tävelsås 7 okt

Vi samlas vid jaktstugan kl.10,00. Vandrar runt med eller utan stavar. Ta med eget fika och stol. Det är på eget ansvar.Vi håller avstång och är rädda om varandra.

Thony Björk svarar på frågor om vaccinationer mot Covid-19

Förbundet får många frågor kring vaccinering mot covid-19 från våra medlemmar. Här svarar Thony Björk, sakkunnig inom läkemedelsfrågor, på de vanligaste frågeställningarna.

Ett liv i toner

I våras fyllde hon 80, Lill Lindfors. En av våra mest folkkära artister som tillbringat i stort sett hela sitt liv på scen. Ett härligt liv, tycker hon själv.

”Sverige behöver en pensionsombudsman”

Du kan ha rätt till intjänad pension som du inte får. Problemet är att du kanske inte vet om det och att du måste göra allting själv för att få ut pengarna. "Vi borde ha en pensionsombudsman i Sverige som hjälper till med de här sakerna", säger pensionsexperten Bång Berit Norén.

Gratis coronavaccin för alla i Sverige

Vaccinet mot corona kommer att vara gratis för alla i Sverige. Det meddelar statsminister Stefan Löfven på en snabbt påkallad pressträff på fredag förmiddag. Nu specificeras också vilka i riskgrupperna som kommer att vaccineras först.

Färre 70-plussare besöker akuten

Trenden att färre patienter söker till landets akutmottagningar håller i sig. Särskilt i gruppen 70 år och äldre.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Kronobergsdistriktet

Aktuella kampanjer från vårt förbund