Nyheter

Kommande evenemang i Roslagen

Här hittar du en lista över kommande konserter och evenemang i Roslagen: Anne-Marie Sundvall har gjort sammanställningen. Uppdaterad den 1 augusti.

"Låt oss vandra tillsammans"

Många av oss har suttit isolerade länge och vi känner att vi behöver aktivera oss på något sätt. Vi föreslår därför att vi som känner likadant träffas utanför Rödakorsgården på tisdagar kl 11.00 för att ta en promenad tillsammans.

Extra nyhetsbrev från äldreombudsmannen

Här ett extra nyhetsbrev från Norrtäljes äldreombudsman Madelaine Rieschtel med anledning av satsningen på Digidel. Klicka på länkarna så dyker nyhetsbrev, info om Digidel och guide till Digidel upp.

Du kommer att bli uppringd

I samband med corona-pandemin är risken för ensamhet och isolering stor hos många äldre personer. Med initiativet Ringhjälpen kontaktar Norrtälje kommun därför alla i kommunen som är över 80 år för att höra hur de mår och om de behöver hjälp med något.

Nu kan du få hjälp med det digitala

Tack vare Norrtälje kommuns nya satsning på Digidelhjälpen kan du lära dig mer om hur du använder olika digitala tjänster.

Höstens program

Programmet i höst är helt beroende på hur situationen utvecklar sig. Vi planerar som vanligt men har bestämt att det är för osäkert för att vi ska trycka Rurikbladet med höstprogrammet. I stället gör vi så den här gången att vi lägger ut planerade aktiviteter här på hemsidan och Facebooksidan. Någon gång efter midsommar kommer de första aktiviteterna att läggas ut här så ha tålamod så ses vi igen.