Nyheter

Evenemang & konserter i Roslagen

Många evenemang äger rum i Roslagen i sommar och i höst. Här har Ann-Marie Sundvall listat vad som händer i Norrtälje och i närheten. Uppdaterad 11 oktober.

Datorskola i biblioteket

Den 3 oktober startar biblioteket i Norrtälje en satsning på digital handledning för kommunens invånare. Alla som vill kan boka in sig för handledning i allt som har med det digitala att göra – från att betala räkningar på nätet till att bygga en hemsida. Det är drop in så det är bara att gå dit kl 15.00 - 19.00 varje torsdag i oktober och november.

Lucia 9 december

Måndagen den 9:e december firar vi traditionsenligt Lucia i Folkets Hus. Luciafirandet har fallit bort ur programmet men vi gör som vi brukar. Anmälan gör du till Ruriks expedition på sedvanligt sätt.

Rabatt på Kapellet

Varje tisdag ger restaurangen på Kapellet 30% rabatt på all mat till oss medlemmar i Rurik och PRO (och alla andra 65-plussare) Passa på!!

Höstens program

Programmet för höstsäsongen är klart. Klicka nedan så kommer du direkt dit. Observera att priset för konserten "Thank you for the music" den 24 november är 775 kronor. I Rurikbladet har tryckfelsnisse varit framme och angivit ett annat pris.