Nyheter

Platser kvar till musik quizz

Det finns ännu ett 10-tal platser kvar på musikquizzet 25 mars med trubaduren Rolf Hedin. Anmälan SENAST måndag 18 mars till Ruriks expedition (se program-texten nedan). Om du önskar annan smörgås än räkmackan så ange detta i samband med anmälan så fixar vi en annan läcker smörgås.

Har du betalat medlemsavgiften för 2024?

Det hoppas vi naturligtvis. Men bland våra 1350 medlemmar kan det hända att någon "missar". De ska från förbundet ha fått en påminnelse i slutet av vecka 6. Där anges ingen "sista betalningsdag" eftersom den redan har passerat (31 januari). De som inte har betalt avgiften senast 31 mars stryks ur medlemsregistret. Kolla att du har betalt! 275 kr är det varav 65 kr till vår förening Rurik, resten till förbundet och distriktet.

Rurikbladet våren 2024

Här hittar du vårens Rurikblad

Gå med i Träningslust

Träningslust ger oss seniorer i Roslagen möjlighet till anpassad träning flera dagar i veckan i Norrtälje, Rimbo och Herräng.

Aktiviteter i mars i Norrtälje

Många aktiviteter på gång för oss pensionärer i Norrtälje.

Lär dig mer om din mobiltelefon

I ett samarbete mellan SPF, SKPF och PRO har det tagits fram enkla filmer och lathundar om hur vi kan använda våra mobiltelefoner

Hjälp oss med programplaneringen

Vi är några stycken som träffas då och då och har det allmänt trevligt samtidigt som vi bollar idéer till program inför kommande säsong.