Nyheter

Allt inställt i höst utom Lucia

Vi ställer in alla möten i höst utom Lucia den 14 december tillsvidare. Det är just nu osäkert om det blir Luciafirande men vi informerar här direkt när vi har besked.

Bli medlem nu!

Visste du att för den som blir medlem i SPF nu och under hela sista kvartalet gäller medlemsavgiften för hela 2021

Nyhetsbrev m.m. från äldreombudsmannen 25 november

Här finns ett nytt nyhetsbrev, corona info och träningsprogram från den 25 november avsändare är Norrtäljes äldreombudsman Madelaine Rieschtel

Saknar vi din epostadress?

Vi saknar epostadress till nästan hälften av våra medlemmar. Epost är ett bra och enkelt sätt för oss att nå ut med information om aktuella frågor, inbjudningar och evenemang. Särskilt nu i Coronatider.

Vikingline erbjuder kryssning

Viking line erbjuder kryssningsresor med anpassning till situationen med Coronaviruset. Cinderella kryssar från Stockholm och Rosella från Kapellskär. SPF har inget engagemang i aktiviteten utan detta inlägg ska endast ses som en information.

Du kommer att bli uppringd

I samband med corona-pandemin är risken för ensamhet och isolering stor hos många äldre personer. Med initiativet Ringhjälpen kontaktar Norrtälje kommun därför alla i kommunen som är över 80 år för att höra hur de mår och om de behöver hjälp med något.