Välkommen till Lerbäck

INSTÄLLT

Alla månadsmöten som skulle ha ägt rum under våren är inställda med hänsyn till rådande situation avsende coronasmittan. Programpunkterna beräknas att genomföras vid senare tillfällen. För innehåll se under aktiviteter.

Boule

Vi börjar vår utomhusboule i Skyllberg den 6 maj, kl 14.00. Naturligtvis måste vi hålla oss på behörigt avstånd från varandra. Ta med fikakorg!

Webbmöte med SKR (Sveriges Kommuner och Regioner) om äldreomsorgen

Förbundsordförande Eva Eriksson deltog på tisdagen 2 juni i ett webbmöte om äldreomsorgen med representanter för Sveriges Kommuner och Regioner (SKR).

Seminarium om hur coronaviruset påverkar våra pensioner

Konsekvenserna av covid-19 är påtagliga inom många sektorer, inte minst den ekonomiska. Mot den bakgrunden bjöd socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi in till ett digitalt seminarium den 1 juni om hur pensionerna påverkas av pandemin. Seminariet kan ses i efterhand.

Ny utbildning för valberedare

Studieförbundet Vuxenskolan har tagit fram ett nytt studiematerial för dig som har ett valberedningsuppdrag. Materialet går igenom alla fem steg som behövs för ett lyckat valberedningsarbete.

Passa på att umgås och träffas utomhus

Många av Sveriges seniorer har hållit sig hemma och isolerade i månader. SPF Seniorerna välkomnar därför att Folkhälsomyndigheten nu varit tydliga med att äldre kan utöka sina sociala kontakter så länge som det sker utomhus och avstånd hålls. Allt är inte låst och stängt, det är viktigt att göra det man kan.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Örebrodistriktet

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser