2023-11-11 The Legends Nostalgishow

Lördagen 11 november for vi till Jönköping Konsert & Kongres med denna buss

som blev fylld till sista plats, med andra ord 55 förväntansfyllda Tranåsseniorer som skulle se The Legends Nostalgishow.

Bara att kliva in så var vi nästan på plats.




Nu är vi på plats nu kan showen starta.

Här är showen i full gång, många trevliga bilder, men väluppfostrad som man är, så var jag lugn med bildtagningen.

Samma sak med filmningen, några finns på filmsidan. Det går att se deras reklamfilmer längst ned på sidan. I pausen fick vi en god fikabuffé med mycket gott tilltugg.

Vi hann med att vimla runt i pausen.

Alla var överens om att det var en trevlig show vi var på.



Här har vi en nöjd till. Det kan ha varit för lite Elvis, men kan ju inte skrämma i väg resten av publiken med att bara spela Elvis.

De här känner jag inte, men de ser nöjda ut ändå. En lite rolig grej hände när vi gick in efter pausen. Jag tog ett kort upp mot läktaren, då kom en vakt och sa att jag inte fick ta kort på publik jag inte känner (GDPR gamla PUL). Jag kan vara lite dum, så jag svarade, jag känner dem allihop. Han trodde inte på mig. Då ord står mot ord, så det är 1-1.

När man ser det här, så vet man att resan lackar mot sitt slut, så även denna gång.
På resan hem berättade Nunne om kommande resor och om sitt arbete åt kommunen i yngre år. T.ex kolla glödlampor på den tiden det fanns julgranar vid storgatan. Ordf. Jan-Åke tackade Nunne, Lasse och chaufför Jörgen för en fint ordnad resa.

Klicka på bild nedan så får du klickbara musikbilder. Bakåtknappen på musen för bakåt. Kolla bilderna till höger om det som spelas, där finns mycket fin musik.