2024-01-12 Jimmy Svärdhagen Trollar

Ordf. Jan- Åke välkomnade oss 120 spfmedlemmar och eftermiddagens underhållare trollkonstnären Jimmy Svärdhagen till ett trevligt månadsmöte.


Här laddar Jimmy innan start av dagens underhållning.

När han kommit igång var det ingen hejd på trollerierna, här ljudtestar han med att fläcka en tidning i flera bitar, för att sedan veckla ut den hel och fin...hur gick det  till..?

En annan originell sak var prisklassning av begravning, som han gjort för ett gäng begravningsentreprenörer, som han uderhållit.

Originalet såg ut så här, men gick att veckla ihop i olika varianter, för att till sist bli en soptunna.

Ett annat galet trick var med bollar som verkade hänga ihop med snören, men som avslutades med att han delade på alltihop så det verkade omöjligt att ha kontakt med varandra. Efter Jimmys underhållning blev det information om väntjänsten, resor, KPR och kommande studiecirklar. 
Två nya medlemmar presenterades Christina och Kjell Gustavsson. Kjell och jag var jobbarkompisar på Gripenbergs Möbler innan vi flyttade till Älmhult, så vi har nog en del att ventilera vid kommande möten.
Jimmy gjorde flera korttrick som var lite svåra att klura ut. Du kan se dem och annat i filmerna nedan. Efter Jimmys uppträdande tackade ordf. Jan-Åke honom med en precent för väl utfört uppdrag, han tackade också serveringspersonalen och öppnade för kaffeservering och lotteridragning.

Här kan du se dagens filmer, vet inte vad som hände med Kristinas film (blev suddig)

Jimmy1    J2    J3    J4    J5    J6    J7    J8     Kristina gympa