Nyheter

Pubträff

Imorgon onsdag är det dags igen för vår pubträff på John Scotts i Brunnsparken! Hörnan som vanligt bokad från kl 16. Välkomna!

Ny vårpromenad

Nästa vårpromenad äger rum 18 april och startar vid centralstationen kl 09:25

Pubträff 27 mars!

Om några dagar är det dags igen för vår pubträff på John Scotts i Brunnsparken. Vi ses 27 mars i vår hörna efter kl 16. Ingen föranmälan. Välkomna!

Månadsmötet 11/4 i Björkekärrshus flyttas

På grund av renovering i Björkekärrshus flyttas månadsmötet 11/4 till Redbergskyrkan

Pubträff!

På onsdag den 28 februari är det dags igen!

Vårpromenad!

Den 21 mars anordnas en vårpromenad för att fira vårens ankomst!

Årsmöteshandlingar

Alla handlingar inför årsmötet den 21 februari ligger nu på vår hemsida. De kommer också att finnas tillgängliga i möteslokalen. Mer info finner du i kallelsen. Välkommen!

Årets första pubträff!

Efter två månaders väntan är det nu äntligen dags igen för SPF Ullevis pubträff.

Kallelse till årsmöte 2024

Här kommer kallelsen till årsmötet som äger rum den 21 februari 2024. Den ligger också på hemsidan och har skickats ut med e-post.

Terminsstart!

Vinprovning 24 januari

En vinprovning är planerad som en extra aktivitet 24 januari kl 15.00. Vi får testa 6 röda viner från 2 olika distrikt i Italien. Vinerna testar vi tillsammans med ost. Vår sommelier heter Peter Lundqvist. Anmälan önskas senast 12 januari till Ingegerd Andersson enligt nedan: e-post: ullevigoteborg@spfseniorerna.se eller SMS 070 526 06 24 Pris: 250 kr per person betalas på plats via swish eller kontant. Plats: En föreningslokal på Linnéplatsen 6, tryck på plan 8 i hissen. Max 18 deltagare Meddela om eventuell specialkost. Ta gärna med vinglas om du har möjlighet. Meddela i så fall detta i samband med anmälan. Välkomna! Ingegerd och Junis

OBS! Dag och tid för kommande månadsmöte!

Årets sista månadsmöte äger rum i Redbergskyrkan tisdagen den 12 december kl 10:00! Då gästas vi som vanligt av förskolebarn som framför sin mycket uppskattade körkonsert. Lussekatt, pepparkaka och skumtomte utlovas. Anmälan görs på vanligt sätt till ullevigoteborg@spfseniorerna.se eller som sms eller telefon till 070 526 06 24. Hjärtligt välkomna!