Nyheter

Vandring i Färjenäsparken

Det finns några platser kvar till vandringen i Färjenäsparken tisdag 4 oktober kl 13.15. Anmälan sker till Ulla Frang 070-741 80 25 eller ulla.frang@gmail.com. Avgiften 60 kronor betalas till pg 430 45 78-0. Ytterligare information finner du i höstprogrammet. Närmaste busshållplats är Ivarsbergsmotet. Därifrån går man not vattnet ca 10 min. Alternativt ta färjan till Eriksberg och gå efter vattnet ca 20 min. Samling utanför kafé Flickorna på Färjenäs. Observera att kaféet är stängt på tisdagar. Kaffe eller lunch kan, om så önskas, intas på Carl IX:s restaurang före promenaden. Restaurangen stänger nämligen kl 14.

Pubträff!

Dags igen för vår pubträff på John Scotts i Brunnsparken. Onsdagen den 28 september ses vi i vår hörna, av personalen kallad Hagen. Den är bokad från kl 16. Ingen föranmälan behövs, bara att droppa in! Välkommen!

Lunchträff på Esters Restaurang

Datum och tid har nu bestämts för lunchträffen som presenteras i höstprogrammet. Träffen kommer att äga rum den 10 november kl 11:45-13:45. Avgiften är 145:-/person (dryck tillkommer) och den betalas med kort på plats. Anmälan görs till Håkan Mobacken 073-827 71 05. Max 20 deltagare. Mer information finner du i höstprogrammet.

Terminsstart för pubträffar!

Onsdagen den 31 augusti drar vi igång pubträffarna igen efter sommaruppehållet! Vår hörna på John Scotts Palace i Brunnsparken är som vanligt bokad från kl 16. Ta gärna med någon som (ännu) inte är medlem i SPF Seniorerna Ullevi. Välkommen!

Utbildning

Vår hemsida har fått en ny flik Utbildning. Där finner du planerade utbildingsaktiviteter. Exakta datum kommer så småningom men du kan redan nu anmäla ditt intresse och ställa frågor. Besök hemsidan för mer information!

Pubträff igen!

Den 25 maj ses vi på John Scotts i Brunnsparken! Hörnan som vanligt bokad för oss från kl 16. Välkommen!

Jubileumsfesten 17/6 - fel telefonnummer!

Tyvärr har telefonnumret för anmälan blivit felaktigt i inbjudan. Det korrekta numret är 070-355 91 52. Ring! Platser finns! Välkommen!

Pubträff

Tiden går fort. På onsdag den 27 april är det dags igen för vår pubträff på John Scotts Palace i Brunnsparken. Hörnan är som vanligt bokad för oss från kl 16. Ta gärna med någon som (ännu) inte är medlem i SPF Seniorerna. Välkommen!

Studiebesök på Liseberg

Den 6 maj samlas vi kl 14.00 utanför Lisebergs huvudingång. Vi blir sedan lotsade in i parken där vi får fika och lyssna till ett föredrag om Liseberg förr, nu och i framtiden. Sedan är det fritt fram att njuta av blomsterprakten i parken. Kom i god tid så alla hinner bli avprickade! Anmälan senast 29 april till Lena Wittholt 070-3288228 eller lenwitt@telia.com. Pris (inkl inträde) 195:- som betalas till plusgiro 4304578-0. Välkommen!

Nytt månadsbrev

Nytt månadsbrev från vår ordförande!

Utflykt till Öströö Fårfarm - påminnelse

Det finns fortfarande platser kvar till utflykten 26 april. Detaljerat program finner du i tidigare mejlutskick 5 mars. Anmälan till ulla.frang@gmail.com eller tel 070-7418025. Välkommen!

Snart pubträff igen!

Den 30 mars är det återigen dags för pubträff! Vår hörna är som vanligt bokad från kl 16. Ta gärna med någon bekant som (ännu) inte är medlem i SPF Seniorerna Ullevi. Väl mött i glada vänners lag!