NÄSTA MÅNADSTRÄFF 6 april Inställt på grund av Corona-situationen

Resa till Umeå

Resa till Umeå med SSPF Seniorerna Nolaskogs, sista anmälningsdag 5/5 -20

Månadsträff 6 april 2020 - INSTÄLLD

Månadsträffen 6 april 2020 är inställt på grund av Corona-situationen!

Månadsträff 9 mars 2020

Månadsträff 9 mars 2020 kl. 13:00 i församlingshemmet, Bjästa. Underhållning/ Föredrag/ Lotteri.

Hjärtligt välkommen till vårt årsmöte!

Förutom sedvanliga, men viktiga årsmötesbeslut, så får vi information om verksamheten, både det som varit och det vi ser fram emot. Det blir servering av gott fika och vi har naturligtvis vårt fina lotteri. Välkommen att göra Din röst hörd och ta gärna med Dig en eller flera vänner. Styrelsen.

Bästa tipset inför påsken – Duka upp en DIGITAL PÅSKMIDDAG

Det går att ha trevligt tillsammans även på distans. Det bevisar vår medlem Kerstin som har lånat oss fotot från en av hennes digitala middagar.

Oroande med Corona-smitta i äldreomsorgen

Förbundsordförande Eva Eriksson: Vi ser med oro på att Corona-smittan har tagit sig in i äldreomsorgen. Det är självklart att äldreomsorgens personal måste ha skyddsutrustning för att skydda sig själva och de äldre, och vi stödjer fackförbundet Kommunals krav.

Frågor och svar i Corona-tider om vård och omsorg med Gösta Bucht

Gösta Bucht, sakkunnig vård- och omsorgsfrågor hos SPF Seniorerna, svarar på vanliga frågor som rör äldreomsorg och sjukvård i Corona-tider.

I svåra tider håller vi ihop och bryr oss om varandra

Jag skriver till dig som är medlem i SPF Seniorerna för det är en svår tid för oss seniorer nu. Vi känner oro för oss själva, familjen och vännerna. Vi håller oss hemma, funderar på vad vi ska syssla med om dagarna, på nyheterna är det mest tråkigheter. Det känns som det inte är mycket som är roligt i dessa dagar.

Vad är egentligen en epidemiolog?

Från att ha verkat i en undanskymd tillvaro har intresset för epidemiologen exploderat. Men vad gör epidemiologer egentligen?

Liten påskbuffé

Njut av god mat i påsk. Lite annorlunda och nytt. Om något blir över kan nästan allt frysas. Recepten är för 4-8 pers.

Planka dig stark!

Plankan och sidoplankan är två av de bästa övningarna om du vill stärka din inre muskulatur. Madelein Månsson visar hur.

Hon lär ut om Sverige

Lena Wallensteen har i tio år ordnat föreläsningar för utländska diplomater i Sverige. Diplomatic Forum heter verksamheten som startades i Lenas kök.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Västernorrlandsdistriktet

Senaste nytt

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser