Unik vinfestival på Skepparps vingård 26 juli 2024

NYHET!
Vinfestival på Skepparps vingård 26 juli 2024
Vinfestivalen "Smaka Svenska Viner" är en höjdpunkt som bara blir bättre och trevligare för varje år. Nu blir det 8:e gången vi arrangerar den. Intresset för svenska viner och för festivalen är stort. Många har gjort festivalen till sin återkommande sommaraktivitet - en tradition. Man stannar länge, njuter och umgås. Provar viner, äter fantastisk mat som Tareq Taylor komponerat, tar en snabbkurs i vinprovning, lär sig lite om hur man odlar druvor eller bara har en skön sommardag på en av de vackraste vingårdarna på Österlen.
Pris: 1245 kr
Anmälan till Elna Hallberg 0707 73 58 98

Vi stiger på bussen 09.30/10.00 och tar sikte på natursköna Österlen. På vägen njuter vi av en fika i det gröna. Vårt mål är Skepparps vingård, som är belägen i natursköna Verkeådalen, lite norr om Kivik. Här odlas både äpplen och vindruvor och dessa förädlas till både cider och vin, både stilla och mousserande. Man behöver inte åka till Toscana för att prova goda viner i fantastisk miljö. 

Väl framme vid Skepparsgården inleder vi med att avnjuta mästerkocken Tarec Taylors specialkomponerade festivaltallrik. Under dagen erbjuds ett fyrtiotal viner från runt 10 svenska vingårdar. Vi erbjuds mousserande, stilla, såväl vitt som rosé, orange och rött. Ett häfte med 10 kuponger för 10 smakprov ingår i resan.

Framåt seneftermiddagen är vi åter i hemorten efter en fantastisk dag.

I priset ingår bussresa, förmiddagsfika, entre till festivalen, Tarec Taylors festivaltallrik och 10 vinprovningskuponger