Studiebesök hos Grodden

Det började med 2 baljor i garaget på Kollebäcksvägen!

  • Påklädning vid "wall of fame"
  • Så här fin ska man vara hos Grodden!
  • 20 ton groddar per dygn från Kollebäcksvägen!
  • Groddodling visas av Janne
  • Groddbädd hos Nytt & Grönt
  • Här växer det så det knakar!
  • Inomhus-fält med groddar
  • Roterande groddkammare
  • Här packas det
  • Rödbetsgroddar packas
  • Kenneth berättar om groddar
  • Eva gillar groddar!
  • Sproutly hemmaodlings-system!
  • Påklädning vid "wall of fame"
  • Så här fin ska man vara hos Grodden!
  • 20 ton groddar per dygn från Kollebäcksvägen!
  • Groddodling visas av Janne
  • Groddbädd hos Nytt & Grönt
  • Här växer det så det knakar!
  • Inomhus-fält med groddar
  • Roterande groddkammare
  • Här packas det
  • Rödbetsgroddar packas
  • Kenneth berättar om groddar
  • Eva gillar groddar!
  • Sproutly hemmaodlings-system!

Eva och Kenneth började med sina provodlingar i liten skala 1992 och då i liten skala med 2 baljor i garaget för att testa idén och känna sej för. Sedan dess har det verkligen hänt mycket!
Det har varit många äventyr längs vägen, myndigheter, leverantörer, bråkrati och så vidare. 
Det har byggts nytt på Kollebäcksvägen och byggs till där igen och numera har man bara odling av ett par sorter där medan övriga sorter och all paketering sker i nya lokaler på Ellenbergavägen i Munka.
Numera finns produkterna hos de stora livsmedelskedjorna över hela landet!

Grodden har under den här resan blivit årets Gasellföretag hos Dagens Industri 2 gånger!

Reportaget är bara påbörjat, mera text kommer!