Ordföranden har ordet

Uppdaterades: 19 december 2016 Skriv ut

Så skriver vi år 2018 och ett nytt år har startat med allt vad det bär med sig.

                                 
  I Solvändans positiva och goda anda vill vi skapa förutsättningar för möten människor emellan som ger kraft och känsla av samhörighet. Många av våra medlemmar ser till och tar ansvar för att vi alla ska ges möjlighet att hitta just det som passar var och en av oss.
Alla gamla och nya medlemmar välkomnas till Solvändans träffar, aktiviteter, cirklar och kurser som åter startar. Även i år har vi en del nyheter att erbjuda: Italienska för nybörjare startar och cirklarna i Engelska och Spanska fortsätter så att vi ska klara av språket när vi är ute på någon av alla våra resor. Inom Hantverk startar vi en " Träkurs". "Här har ni mitt liv" en grupp bildas där man berättar för varandra om händelser i livet. Teatergruppen fortsätter och intresserade "aktörer" hör av er!! Andra ny cirklar är Släktforskning, Kallmålning, Onsdagsträff, HLR, Trafikkurs m.m. Naturligtvis blir det en hel del trevliga resor både kortare och längre.
Som vanligt mycket att välja på och mer är på gång, ha därför koll på vår Hemsida, här kan du hitta all information. Ta chansen att vara med, gemenskap är ett fint "botemedel" mot vintermörkret. Trots mörker och kyla just nu är vi på väg mot ljusare tider. //Ingrid Johansson                

 

 

Publicerades: 19 december 2016 Uppdaterades: 19 december 2016