Ordföranden har ordet

Uppdaterades: 17 september 2019

Så närmar sig den härliga Ölandshösten, lite kyligare men med klara fina dagar. SPF Seniorerna Solvändan startar upp höstens aktiviteter och cirklar, både ”inkörda” sedan flera terminer och nya.

             

 I Solvändans positiva och goda anda skapas förutsättningar för möten människor emellan, som ger kraft och känsla av samhör- ighet. Många av våra medlemmar ser till och tar ansvar för att vi alla ska ges möjlighet att hitta just det som passar var och en av oss.
Under sommaren har vi haft resor en bit bort och resor nära, det var bara att välja eller vara med på allt. Andra förlustelser fanns också på agendan: träff vid Skärlövs hamn i skön sommarsol med "GubbaSpel", linedanceuppvisning med konstutställning på Eken samt härligt nostalgisk dansbaneafton i Björklunden.

       Vi erbjuder många olika aktiviteter och cirklar inom flera ämnesområden; brett utbud av friskvård, spel med både hästsko,kö, klot och kort, hantverk i alla former, matlagning, dator och telefon, litteratur, språk, vår natur både inne, med film och föreläsningar och ute med vandringar och skräpsamling vid kusten.
      Det allra nyaste är att vi ska lära oss att bygga insektshotell!! Uppleva Öland ur Linnés och Margit Fribergs perspektiv, en läs o diskussioncirkel. Detta är bara ett axplock, mer kommer!!!!         
     Månadsträffar i oktober och november. I november kommer vi också att bjuda in senaste årets nya medlemmar för en informa- tions-och inspirationsträff. Teaterresa till Stockholm, julmarknad på Eken och julfest på Ladan, missa inte det!!
     I mitten av december kommer vi att "släppa" 2020 års resor.
Ekens Pubaftnar och Fredagsträffar med mycket trevligt och varierat innehåll som vanligt.
    Håll koll på hemsidan och vår facebookgrupp, där kan du alltid få reda på vad som är aktuellt och på gång. Är det något ni undrar över, hör av er så reder vi ut frågetecknen.

Ha en riktigt givande och fin höst, vi ses/ Ingrid       


        

     

                         

       

 

 

               

 

 

Publicerades: 19 december 2016 Uppdaterades: 17 september 2019