Ordföranden har ordet

Uppdaterades: 02 januari 2020

Så skriver vi år 2020 och ett nytt år har startat med allt vad det bär med sig.

  I Solvändans positiva och goda anda vill vi skapa möten människor emellan som ger kraft och känsla av samhörighet. Många av våra medlemmar ser till och tar ansvar för att vi alla ska ges möjlighet att hitta just det som passar var och en av oss. Vi ser gärna att så många som möjligt är delaktiga, vi välkomnar tankar och idéer!

Vårens planerade aktiviteter och cirklar startar under januari månad och som vanligt är det mycket att välja på och mer är på gång, ha därför koll på vår hemsida, här kan du hitta all information. Även på Solvändans Facebooksida hittar du en hel del nyttigt. Det är bara att bläddra och välja! Ta chansen att komma med, att vara tillsammans med både nya och gamla vänner är ett fint "botemedel" mot vintermörkret.
Naturligtvis blir det en hel del trevliga resor under året till när och fjärran, både kortare och längre.
Vårt första månadsmöte är lite av "Kick Off" inför allt roligt vi har framför oss under vinter och vår. Då informeras det och du har chans att anmälda dig till allt det som lockar just dig.
Årsmötet i februari är alltid lite extra festligt och gemensamt tar vi då olika viktiga beslut gällande Solvändans verksamhet.
Ni är alla hjärtligt välkomna till Solvändans gemenskap och trots mörker och kyla just nu är vi på väg mot ljusare tider.
Jag vill önska er alla ett riktigt bra och härligt 2020!
Vi ses/ Ingrid


        

     

                         

       

 

 

               

 

 

Publicerades: 19 december 2016 Uppdaterades: 02 januari 2020