Ordföranden har ordet

Uppdaterades: 02 september 2018 Skriv ut

              

SPF Seniorerna Solvändan startar nu upp höstens aktiviteter och cirklar, både "inkörda" sedan flera terminer och nya för hösten. Många av våra medlemmar ser till och tar ansvar för att vi alla ska ges möjlighet att hitta just det som passar var och en av oss. I Solvändans positiva och goda anda skapas förutsättningar för möten människor emellan, som ger kraft och känsla av samhörighet.
Under sommaren har vi haft resor långt bort och resor nära, det var bara att välja. Andra förlustelser fanns också på agendan: träff vid Skärlövs hamn i härlig sommarblåst med "GubbaSpel", linedanceuppvisning med konstutställning på Eken samt härligt nostalgisk dansbaneafton i Björklunden och på Färjefesten sålde vi goda bullar och kakor och sångare från "Sångcaféet" underhöll. Inför valet bjöd vi in alla de olika partierna i kommunen och det blev intressanta och trevliga möten. Tyvärr har är vi tvugna att ställa in årets höstfest.
Nytt för hösten: Italiensk matlagning återkommer, nu på Waldorfskolan i Kalmar. En nybörjarkurs i släktforskning samt gammal handstil hoppas vi ska kunna komma igång. Linedancen startar med en nybörjargrupp, samma gäller spanskan. Längre fram i höst startar vi med shackspel. Månadsträffar blir det både i oktober och november. I november kommer vi också att bjuda in våra nyaste medlemmar för en informations och inspirationsträff. Teaterresa till Stockholm, julmarknad på Eken och jullfest på Ladan, missa inte det!! I mitten av december kommer vi att "släppa" nästa års resor.
Ekens pubaftnar och fredagsträffar med mycket trevligt och varierat innehåll är igång.
Håll koll på vår hemsida, där kan du alltid få reda på vad som är aktuellt och på gång. Är det något ni undrar över, hör av er så reder vi ut frågetecknen.
Välkomna till våra trevligheter och ha en fortsatt härlig höst.
Vi ses//Ingrid Johansson                          

       

 

 

               

 

 

Publicerades: 19 december 2016 Uppdaterades: 02 september 2018