Ordföranden har ordet

Uppdaterades: 19 december 2016 Skriv ut

SPF Seniorerna Solvändan startar nu upp höstens aktiviteter och cirklar, både "inkörda" sedan flera terminer och nya för hösten.

             
 Många av våra medlemmar ser till och tar ansvar för att vi alla ska ges möjlighet att hitta just det som passar var och en av oss. I Solvändans positiva och goda anda skapas förutsättningar för möten människor emellan, som ger kraft och känsla av samhörighet.
Under sommaren har vi haft resor långt bort och resor nära, det var bara att välja. Andra förlustelser fanns också på agendan: träff vid Skärlövs hamn med trubaduren Olle Björngren, linedanceuppvisning med konstutställning på Eken samt härligt nostalgisk dansbaneafton i Björklunden och på Hamnfesten sålde vi goda bullar och kakor och förstås vår duktiga sångkör som sjöng.
På biblioteket i Färjestaden hade Solvändans akvarellcirkel utställning av sina alster och senare i höst kommer olja- akryl cirkeln att visa upp sina.
Spanskacirkeln kommer igång, vi har hittat en duktig cirkelledare!!! Italiensk matlagning har vi även denna terminen och cirkel i italienska för nybörjare kommer att starta. En nybörjarkurs i släktforskning hoppas vi ska kunna komma igång. Var med i kamratcirkeln "Snackecirkel", där man träffas och pratar om "allt och ingenting", fikar och har en trevlig stund tillsammans. Linedancen har en nybörjargrupp! Något alldeles nytt för oss är "Kallmålning". Ny trafikkurs startar, det kan nog vara nyttigt för många att delta i, samma gäller HLR - träning/utbildning i hjärt-lungräddning.
I september är det Höstfest med god hemlagad "höstmeny". Månadsträffar blir det både i oktober och november. I november kommer vi också att bjuda in våra nyaste medlemmar för en informations och inspirationsträff. Julresa till Hallingeberg, Julmarknad på Eken och Julfest på Ladan, missa inte det!! I mitten av december kommer vi att "släppa" nästa års resor.
Ekens Pubaftnar och Fredagsträffar med mycket trevligt och varierat innehåll är igång.
Håll koll på vår hemsida, där kan du alltid få reda på vad som är aktuellt och på gång. Är det något ni undrar över, hör av er så reder vi ut frågetecknen.
Välkomna till våra trevligheter och ha en fortsatt härlig höst, vi ses!

                                                                                  Ingrid Johansson//ordförande

 

Publicerades: 19 december 2016 Uppdaterades: 19 december 2016