Ordföranden har ordet

Uppdaterades: 31 maj 2019

Nu när försommaren står i full blom och vårt kära Öland är som vackrast, tar de flesta av Solvändans cirklar och aktiviteter sommarledigt.

            

 Som vanligt har engagemang, idérikedom och kamratskap varit rådande under den gångna terminen, så tusen tack till alla som ordnar och deltar i våra cirklar, aktiviteter, träffar och festligheter.
Även om vi har ett litet sommaruppehåll, finns det mycket som händer i föreningen under kommande månader. Midsommarafton firas som vanligt på Eken tillsammans med PRO. "Musik i Skärlöv" får ni inte missa, en härlig stund vid havet på "Solen och Vindarnas Ö". På Eken har vi även i år Linedanceuppvisning, utställning av alster från våra konsthantverk och vävcirklar, försäljning av hembakat och fikaservering. Nostalgiafton i Björklunden med dans till gamla härliga låtar, gott grillat att äta, lotteri med fina vinster och viktigast av allt; vi har det roligt tillsammans. 4-länsfesten i Balders Hage i Häradsbäck är vi också inbjudna till.
Naturligtvis ska vi också ut och resa! Det blir endagarstur Norra Öland runt, Åland på fyra dagar och en Hemlig resa i slutet av augusti.
Håll koll på Hemsida och Facebook, där finns mer information.
Välkomna till allt roligt vi har både i sommar och när höstmörkret kommer. Möten människor emellan ger gemenskap, glädje och kraft!
Jag vill önska er alla en riktigt trevlig och skön sommar med vänner och familj.
Vi ses/ Ingrid
        

     

                         

       

 

 

               

 

 

Publicerades: 19 december 2016 Uppdaterades: 31 maj 2019