Ordföranden har ordet

Uppdaterades: 04 januari 2019

Så skriver vi år 2019 och ett nytt år har startat med allt vad det bär med sig

   

    I Solvändans positiva och goda anda vill vi skapa möten människor emellan som ger kraft och känsla av samhörighet. Många av våra medlemmar ser till och tar ansvar för att vi alla ska ges möjlighet att hitta just det som passar var och en av oss. Vi ser gärna att så många som möjligt är delaktiga, så kom med tankar och idéer!
Alla gamla och nya medlemmar välkomnas till Solvändans träffar, aktiviteter, cirklar och kurser som åter startar. En del nyheter har vi också, en worshop-dag med "Fritt Broderi" med möjlighet att bilda en cirkel under våren. Våra populära "Italienska matkurser" fortsätter, i år kan det även bli en resa till Italien för deltagarna för att utveckla sina kunskaper på plats. Naturligtvis blir det en hel del trevliga resor både kortare och längre.

Som vanligt, mycket att välja på och mer är på gång, ha därför koll på vår hemsida, där du kan hitta all information. Även på Solvändans Facebooksida hittar du en hel del nyttigt. Ta chansen att vara med, gemenskap är ett fint "botemedel" mot vintermörkret. Trots mörker och kyla just nu är vi på väg mot ljusare tider.

Ha ett riktigt bra och härligt 2019!
                                                    Vi ses/ Ingrid        

     

                         

       

 

 

               

 

 

Publicerades: 19 december 2016 Uppdaterades: 04 januari 2019