Året som gått blev inte vad vi tänkte oss

Det mest blev inställt från hösten 2020 och fram till våren 2021
Pandemin blev mycket värre än vi kunde tänka oss. De flesta aktiviteter har varit inställda under hösten -20 och fortsätte ända till sommaren 21 

Vaccinet  kom och nu är de flesta 70 plusare har fått vaccinera sig, två gånger 

--------------------------------------------------------

Våffeldagen den 25 mars kl 13.00 blev inställd.   VI planerar en uteaktivitet den 25 mars vid Båtklubben på VIvstavarv. VI träffas kl 13.00 klädda för uteaktivitet. Självklart skall vi bjuda på våfflor och kaffe på våffeldagen. 

----------------------------------------------------------------------------------

Du som känner för att vi ska göra en uteaktivitet hör gärna av dig till oss så försöker vi ordna nått som är "riskfritt".                                 Vi inser att det är många som sitter ensamma och ser fram emot att träffa vänner, någon att ta en kopp kaffe med eller gå på en trevlig aktivitet. Känner du dig ensam lyft luren och ring någon av dina vänner vi lovar att det blir uppskattat.

 

 

--------------------------------------------------------------------------                     Den 29 sept gjorde vi ett besök till Pilgrimscentret i Selånger. Vi började med en gemensam lunch  och därefter fick vi en guidad tur runt i omgivningarna och i det stora fina huset. En mycket lyckad lunch aktivitet som vi verkligen kan rekommendera, passar alla åldrar från barn till oss seniorer. 

------------------------------------------------------------------------------------------I början av sept har vi genomfört den första vandringen  på Deltat och den andra vandringen är den 16 sept.  Mats Moberg, som varit aktiv i planering och iordningställande av lederna, är guide. Vi går  3-5 km  och fikar någon stans mitt på sträckan. Anmäl dig redan idag på nästa vandring,  max 20 pers per vandring.

------------------------------------------------------------------------------------------I august hade vi en träff vid Y-et, med en frågeslinga, en kort information om vad som hänt kring vårt vackra konstverk med restaurering och nytt fik och ställplatser för turister. Vi hade tur med vädret och fick en trevlig fikastund i solen. 

------------------------------------------------------------------------------------------Vi i Polstjärnans hade  en sommaravslutning  i mitten av juni, vi besöket återigen Herrgården och fick en trevlig eftermiddag  som började med en god lunch och sedan en tipsrunda i den vackra parken. 

------------------------------------------------------------------------------------------PUB-afton den 27 februari kl 17.00  Det blev en trevlig kväll och ett fint tillfälle att lära känna varandra i Polstjärnan, dessutom fick vi  god mat och tillbehör.  .

Vi skippar middagen hemma och går på Pub-afton istället där det serveras en Caribisk buffe  Pris 159:-   exkl dryck. Du betalar direkt på plats till Herrgården.

Vi träffas, umås och njuter av kockens Caribiska buffè. Anmäl dig snarst till spf.polstjarnan.timra@gmail.com eller så ringer du 070-578 0000

-----------------------------------------------------------------------------------------Vår första träff blev även vårt första årsmöte, den 5 februari 2020 på Vivstavarvs Herrgård. Det blev ett välbesökt årsmöte med tanke på att föreningen har funnits 2 månader när mötet inträffade den 5 februari.
Vi har nu en komplett styrelse och även fyllt upp övriga arbetsvilliga funktioner på¨övriga funktionärsplatser..