Resa till Norrbyskär aug/sept 21

Den här resan som blev 2 resor pga av hög efterfrågan blev en fantastisk upplevelse. VI förflyttade oss mer än 100 år bakåt i tiden och inser att det fanns enormt många kreativa människor redan på den tiden....................

Vi åker till Umeå och Norrbyskär resa 1 den 31 aug-1 sept sedan gör vi en resa 2 den 2sept -3 sept  det är samma upplägg på båda resorna.
Nu är både resa 1 och 2 fulltecknad och vi ser fram emot två positiva aktiviteter med en hel del historia som ger oss kunskap och aktning till dåtidens industriutveckling.

Vi åker från Sundsvall och upp mot Umeå,  Första stoppet blir vid Själevads vackra kyrka, VI gör en rundvandring och sedan tar vi en bussfika med macka. Det blir lunch söder om Umeå och när vi väl kommit till denna vackra stad så får vi lite egen tid, för incheckning på hotellet och lite slappning innan middagen, 

Dag 2 startar vi med frukost innan vi börjra resan mot Norrbyskär, denna mytomspunna plats som fortfarande är så omtalad trots att det gått närmare 100 år sedan deras storhetstid började. VI får en guidning runt området och sedan äter vi lunch innan vi tar färjan tillbaka till fastlandet. 

Resan avslutas med 3 rätters middag på Höga Kusten hotellet.

Denna resa blev så populär så vi kör en repris redan den 2 sept.