211123 Inför julen

Nu får vi hålla tummarna…

…för att smittspridningen inte ökar så att ytterligare restriktioner måste införas av myndigheterna! Det ställer till nog med problem och känns inte bra att vi nu tvingas kontrollera att våra medlemmar är vaccinerade för att kunna närvara på månadsmötet den 7 december. Om du tänker komma, för att bl.a. lyssna till vår skönsjungande ”Frejakör” som garanterat kommer att försätta oss i julstämning, så måste du ha med dig och kunna visa upp ditt covidpass eller det vaccinationsintyg du fick i samband med att du vaccinerade dig. Anmäl dig till månadsmötet via länken du fått i mailet.

Annars förundrar man sig över hur fort tiden går och att vi åter står inför advent, luciafirande och alla förberedelser inför kommande julfirande. Om inget oförutsett inträffar kan vi ju i år glädjas över att vi får fira julen tillsammans med nära och kära vilket ju inte kunde ske förra året!

Jag önskar dig en trevlig 1:a advent och hoppas att du slipper all form av julstress och får förbereda dig inför julen på det sätt som du önskar och vill!

Vi syns och hörs den 7 december!

Kenneth Selvehed
Ordförande