Medlemsmöte 7 maj 2024

Medlemsmöte 7 maj på Centralen med intressant föredrag och härlig underhållning. 

Mötet börjar kl 14:00 och startar upp med att Mona Kramer berättar om "Temadagen om seniorboende" som kommer att genomföras i september. Thomas Svensson information om SPFs nya app ”Mötesglädje” kommer vid ett senare tillfälle.

     

Efter denna information så kommer Nina från Evonella Garden prata om att odla blommor och grönsaker på balkongen. Är ni intresserad så kommer Nina att sälja vissa fröer i samband med föredraget. Ni som medlem i SPF Freja kommer att få 10% rabatt då ni handlar på deras butik i Bergsåker. Mer info på mötet. 

I samband med fikat och till mötet avslutes så kommer vi att underhållas av Bengan Finnäs. Bengan är ett meriterat party och singalong trubadur. Han har en härligt blandad repertoar med bl.a Per Gessle, Tomas Ledin, Björn Rosenström m.fl. Allt som behövs på scenen för att hålla igång festen! 
 
Max antal 250 personer. 
Tid: 7 maj, klockan 14.00 - 16.00  
Plats: Centralen 
Kostnad: 150 kr per person. Betalas via swish 123 516 73 66, gärna hemifrån före mötet och senast söndag 5 maj. Märk betalningen med namn och "möte 7 maj".

Anmäl er här


OBS! Betalning på plats i yttersta nödfall Swish eller kontant.  
Om er betalning inte syns på avprickningslistan måste man antingen kunna vissa upp att betalning skett eller betala igen och sen få tillbaka då det syns på vårt konto att det är dubbelbetalt. 
 
 
Mer information: Inge Andersson, 1952andersson@gmail.com, tel 070-5293327 


Medlemskap i SPF Seniorerna Freja erfordras. För medlemskap klicka här. 


Vårt mål är att alla medlemmar ska kunna vara med på föreningens aktiviteter. Om du har särskilda önskemål, kanske är i behov av hjälp att ta dig till aktiviteten, kontakta någon i styrelsen.
 
För information om hur SPF Seniorerna Freja hanterar dina personuppgifter klicka här.

Välkommen 
Styrelsen 
SPF Freja Seniorerna