Välkommen till Rångedala

    Aktiviteter 2020

    Program 2020

    Bussresa Torsdag 28 maj ”Änglagård med omnejd”

    Mer info

Inställda aktiviteter

Vi vill meddela att på grund av Corona virus har styrelsen beslutat att inställa sopplunchen 2 april inställd.

Bilder från avslutning av mattcurling 2019

Se bilder från avslutningen i mattcurling i Rångedalahallen mellan SPF Rångedala och SPF Hökerum

Avslutning mattcurling

Onsdag den 27 nov KL 14.00 träffas SPF Rångedala och SPF Hökerum med en avslutningsmatch i Rångedalahallen som en avslutning av höstens spel. Kom och heja på ert lag.

Sopplunch Torsdag 21nov, kl. 12.00-14.00

Sopplunch serveras i Rångedala Bygdegård, Fransk Lantsoppa, smör, bröd, kaffe och kaka. Pris 50 kronor Alla välkomna ! SPF Seniorerna/Rångedala, Hembygdsföreningen och Bygdegårdsföreningen.

SPF Seniorerna kommenterar höstbudgeten

Eva Eriksson, förbundsordförande SPF Seniorerna, kommenterar regeringens höstbudget och främst det som berör seniorers ekonomi, boende samt vård och omsorg.

Välkommet, men löser inte bristerna i systemet, krävs både social och finansiell stabilitet

Förbundsordförande Eva Eriksson kommenterar dagens besked kring avskaffad pensionärsskatt och inkomstpensionstillägget: vi välkomnar dagens besked även om det var förväntat, men det löser inte bristerna i pensionssystemet utan vi måste bygga ett system som är både socialt och finansiellt stabilt

SPF Seniorerna kommenterar rututredningens slutbetänkande

Rututredningen har överlämnat sitt slutbetänkande till regeringen. SPF Seniorernas expert i utredningens referensgrupp uttalar sig i frågan.

"Försök inte lura mig" blir TV-serie

”Försök inte lura mig” är ett av våra mest uppskattade studiematerial. Därför är det extra kul att projektet nu också blir en TV-serie. Programmen produceras av Utbildningsradion med Marianne Rundström som programledare.

Uppskovsräntan borta vid årsskiftet

Den som sålt en bostad med vinst slipper ränta på uppskovet på reavinstskatten.

Vandra längs uråldriga stigar

Allt fler väljer att pilgrimsvandra, både i Sverige och utomlands. Santiago de Compostela får hisnande antal besökare varje år, i Sverige byggs det pilgrimscenter och världens nordligaste pilgrimsled har blivit pånyttfödd.

Sålt sommarstugan i år?

Är du en av dem som sålt sommarstugan i år och gjort en vinst kommer den att beskattas med en skattesats på 22 procent. Vilket är vad som gäller fastigheter som är privatbostad och inte näringsfastighet. Ylva Yngveson Seniorens ekonomiexpert svarar.

Träningsresa med Sofia på Kreta

Vill du träna, dansa, prova yoga och koppla av? Följ med på Seniorens resa till Kreta, denna grekiska ö som sedan länge är ett av Medelhavets mest uppskattade resmål. Med tre hundra soldagar, fina stränder, storslagen natur och gästfria människor är det lätt att förstå varför.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Södra Älvsborgsdistriktet

Borås stad

Utbildning den 1 okt

Covid-19

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser