Nils Holgerssons födelsekommun

  Sparrisresa till Celle Skördning av Sparris

  Trafikdag Här testas körskickligheten

  Trädgårdskurs Besök på Vemmenhögsgården

  Vårt utbud på kurser är stort

  Fester här är det sommarfest

  Vandrargänget Friskvård är viktigt

  Dagsutflykt intressanta teman

  Våra månadsmöten är alltid välbesökta

  Sångkören in action

Glad Påsk

SPF Skurup önskar er en GLAD PÅSK

Nya datum och inställda arrangemang

Endagarsresorna till Sysav Spillepeng, Turning Torso och Limhamns Kalkbrott torsdagen den 26 mars är ändrad till den 12 oktober och den andra turen den 30 mars är ändrad till den 15 oktober. Vårkonserten den 18 april är ändrad till den 12 september. Endagsturen till Tyskland den 13 mars är ändrad till den 11 september. Dagsutflykten till Karlskrona den 27 maj är ändrad till den 27 augusti. SPF-dagen på Jägersro den 2 juni är ändrad till den 10 november. Dansen den 13 maj i Erikslund Bygdegård är INSTÄLLD. Kyrksöndagen den 17 maj är INSTÄLLD. Tiderna för golfen är ändrad se under "GOLF". Teaterföreställningen "Glada Änkan" avbokas helt.

Corona virus

OBS! på grund av "Corona virus" har vi i styrelsen i SPF Skurup beslutat att ställa in ALLA ARRANGEMANG o AKTIVITETER ytterligare fram till den 14 juni 2020. Vidare besked kommer när vi ser hur utvecklingen ser ut. Vi arbetar med att hitta nya datum till våra arrangemang.

Med önskan om en glad och varm påsk

SPF Seniorernas förbundsordförande Eva Eriksson och generalsekreterare Peter Sikström sänder varma påskhälsningar till alla medlemmar.

Peter Sikström i radio om livförsäkringars åldersgränser

SPF Seniorernas generalsekreterare Peter Sikström medverkade i radioprogrammet Plånboken som handlade om livförsäkringars åldersgränser.

Bästa tipset inför påsken – Duka upp en DIGITAL PÅSKMIDDAG

Det går att ha trevligt tillsammans även på distans. Det bevisar vår medlem Kerstin som har lånat oss fotot från en av hennes digitala middagar.

Oroande med Corona-smitta i äldreomsorgen

Förbundsordförande Eva Eriksson: Vi ser med oro på att Corona-smittan har tagit sig in i äldreomsorgen. Det är självklart att äldreomsorgens personal måste ha skyddsutrustning för att skydda sig själva och de äldre, och vi stödjer fackförbundet Kommunals krav.

Mer än påskekrim

"Jag läste som i trans", skriver Ingalill Mosander om boken om Harvey Weinstein. Hon tipsar vidare om en rolig och tankeväckande biografi, en klassisk kriminalroman av brittiskt snitt, en genial bilderbok och en kärleksförklaring till bibliotek.

Rösta på Årets Senior

Äntligen dags att rösta fram Årets Senior 2019! Vem ska få din röst?

Vad är egentligen en epidemiolog?

Från att ha verkat i en undanskymd tillvaro har intresset för epidemiologen exploderat. Men vad gör epidemiologer egentligen?

Liten påskbuffé

Njut av god mat i påsk. Lite annorlunda och nytt. Om något blir över kan nästan allt frysas. Recepten är för 4-8 pers.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Skånedistriktet

Annonser

Aktuella kampanjer från vårt förbund