Medlemsträff

23 januari 2020

SPF-Höstsol hade 23 januari sin första medlemsträff för året på Pangea i Sörberge. Ett minst sagt välbesökt möte. Vår ordförande Anita Hellstrand hälsade välkommen och berättade vad vår förening står för. Ett speciellt välkommen riktades till 8 nya medlemmar som var närvarande.

Därefter informerade Timråbo:s VD Micael Löfqvist om olika boendeformer, nya projekt och huskurage. Vi fick lära oss vad huskurage står för och tips om hur man skall ingripa om man hör och ser något som kan skada en medmänniska. Till slut uppmanade han alla att ställa sig i Timråbo:s bostadskö. Man vet aldrig när man kan behöva en ny bostad. Stort tack till Micael för en trevlig information.

Teaterföreningens ordförande Ulla-Britt Ulander berättade med inlevelse om de kommande föreställningarna och om värdet av att vara medlem, utöver rabatterade biljetter får man t.ex. rabatt på fika hos Charm i Birsta.

Kaffepausen var något vi längtade efter. Pangea serverade kaffe och goda smörgåsar. Vi minglade runt och snart var pausen över. Sedan underhöll Kjell Eriksson " Timrås Elvis" oss med godingar från 60- och 70-talet som vi kunde nynna med i.

Mötet avslutades med kanske det som alla väntat mest på. Programmet för år 2020 presenterades av Anita Hellstrand och Kerstin Ågren. De berättade om medlemsträffar, resor, musikunderhållningar, vandringar, friluftsdagar och vårt nya koncept " Kom om du kan". Föreningen hoppas det skall finnas något för alla. Medlemmarna tyckte det var ett digert program och tackade styrelsen med applåder.