Tisdagen 17 mars kl. 14.00. Tyvärr är mötet inställt. Vi återkommer med samma föredrag till hösten.

Medan tid är Cathrine Nyander, Familjens jurist, informerar om framtidsfullmakt, testamente m.m. Anmälan senast fredagen den 6 mars.

Torsdagen 19 mars kl. 14.00 Tivolihuset i Höganäs. Konserten är inställd.

Musikgruppen History underhåller med 60-talsmusik. Ett samarrangemang för medlemmar i SPF Seniorerna Tre Byar, Höganäs, Viken och Kullaberg. Ingen föranmälan eller kostnad för SPF-medlemmar.

Tisdagen 31 mars kl. 12.00 OBS tiden! Lunch på restaurangskolan i Ängelholm. Lunchen är inställd.

Vi äter en två- alternativt trerätters lunch tillagad och serverad av skolans elever. Meny och pris meddelas senare. Samåkning från Mölle stationshus kl. 11.15. Anmälan senast onsdagen den 18 mars.

Med önskan om en glad och varm påsk

SPF Seniorernas förbundsordförande Eva Eriksson och generalsekreterare Peter Sikström sänder varma påskhälsningar till alla medlemmar.

Peter Sikström i radio om livförsäkringars åldersgränser

SPF Seniorernas generalsekreterare Peter Sikström medverkade i radioprogrammet Plånboken som handlade om livförsäkringars åldersgränser.

Bästa tipset inför påsken – Duka upp en DIGITAL PÅSKMIDDAG

Det går att ha trevligt tillsammans även på distans. Det bevisar vår medlem Kerstin som har lånat oss fotot från en av hennes digitala middagar.

Oroande med Corona-smitta i äldreomsorgen

Förbundsordförande Eva Eriksson: Vi ser med oro på att Corona-smittan har tagit sig in i äldreomsorgen. Det är självklart att äldreomsorgens personal måste ha skyddsutrustning för att skydda sig själva och de äldre, och vi stödjer fackförbundet Kommunals krav.

Rösta på Årets Senior

Äntligen dags att rösta fram Årets Senior 2019! Vem ska få din röst?

Vad är egentligen en epidemiolog?

Från att ha verkat i en undanskymd tillvaro har intresset för epidemiologen exploderat. Men vad gör epidemiologer egentligen?

Liten påskbuffé

Njut av god mat i påsk. Lite annorlunda och nytt. Om något blir över kan nästan allt frysas. Recepten är för 4-8 pers.

Planka dig stark!

Plankan och sidoplankan är två av de bästa övningarna om du vill stärka din inre muskulatur. Madelein Månsson visar hur.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Skånedistriktet

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser