Korna är inte på-ängen längre

    Vättern Snart vinterbad

    Höst javisst Men det kommer en vår

    Det är nog tillåtet att ha kul

SPF Seniorernas julkalender med julklappsönskningar och bokvinster

Varje dag fram till jul kan du möta någon av SPF Seniorernas företrädare i vår julkalender. Det kommer att levereras julklappsönskningar till oss seniorer, och varje dag har du chans att vinna en bok. Dagens lucka kommer att finnas på Facebook och Instagram. Vi kommer också att länka till julkalendern högst upp på vår webbsida.

Bra med fast omsorgskontakt

Gärna fast omsorgskontakt i hemtjänsten och krav på kompetens, men mer behövs. Så sammanfattas SPF Seniorernas kommentar till en dagsfärsk utredning som regeringen nu ska bereda.

Seniorsurfarna kommer tillbaka 2021

I TV-programmet Seniorsurfarna drillas fyra kända svenskar i digitala färdigheter. Den 9:e februari är det premiär för en ny rafflande, rolig och lärorik säsong av SENIORSURFARNA med nya deltagare.

Domstol river upp Stockholms besöksförbud

Stockholms stads beslut att införa ett besöksstopp vid stadens äldreboenden den 12 november har inte stöd i lag.

Polisen om trängseln: Jag blev helt chockad

Myndigheternas uppmaning om att undvika trängsel hörsammas inte av alla. Så här såg det till exempel ut på Drottninggatan i Stockholm i fredags. ”Jag blev helt chockad. Jag trodde inte att det var möjligt att folk ville trängas på det här viset under pandemin”, säger polisen Annika Lindahl till Svenska Dagbladet.

OS populäraste mästerskapen

Sommar-OS och vinter-OS är de två sporteventen som svenska folket allra helst följer i media. Tätt följda av fotbolls-VM och fotbolls-EM. Det visar en undersökning från Orvesto Passion 2020.

Vässad vision för hemtjänsten

Nu finns förslagen som kan göra hemtjänsten så mycket bättre. Det tror utredaren Barbro Westerholm som vill att lagen skrivs om.

Nyheter från Östgötadistriktet

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser