Datakurser

SPF Seniorerna Söder har för närvarande inga egna kurser i datakunskap. Däremot finns möjlighet att delta i SeniorNets program.

SeniorNet Norrköping är en dataförening för Dig som är 55+. Vår ambition är att ge seniorer kunskap om hur den digitala (datoriserade) världen påverkar vår vardag, genom att hålla anpassade kurser och föreläsningar. Vi erbjuder datakurser, såväl för nybörjare, som för dig som kan grunderna och vill lära dig lite mera eller något helt nytt.

Nya Lokaler
Nu är det klart, våra nya lokaler väntar på att tas i bruk och vi ser fram emot att välkomna nya och gamla medlemmar till Hemgården, Saltängsgatan 7.

Pandemi

Med stöd av sjunkande smittspridning och att många av oss nu är vaccinerade, ser vi fram emot att snart kunna träffas ”på riktigt”. Flera av höstens kurser är nu planerade och kommer att publiceras på SeniorNet och Studieförbundet Vuxenskolans hemsidor i början av augusti.

Zoom-möte
Begränsningar av fysiska möten har medfört en snabb och omfattande digital utveckling.
Alla medlemmar har under våren erbjudits gratis introduktion av videoprogrammet Zoom och som samhället ser ut i dag avseende olika Corona-restriktioner måste vi ha beredskap för både fysiska och digitala kurser och möten. Vi kommer därför att även under hösten erbjuda våra medlemmar en kostnadsfri introduktion av videoprogrammet Zoom.

IT Support

Är du i behov av hjälp med din dator, smartphone, surfplatta eller annat IT-problem?
Hör av dig till oss och berätta om dina problem skall vi försöka hjälpa dig antingen genom ett fysiskt möte eller via telefon-support.

Mejla i första hand till: kassor@seniorit.se eller sekreterare@seniorit.se eller ring Mobil Nr 0768–39 12 32 (kassör) eller 0703-57 12 71 (sekreterare).

.....................................................................
Samarbetspartner:
SeniorUniversitetet i Norrköping www.senunkpg.se
Studieförbundet Vuxenskolan www.sv.se
SPF Seniorerna S:t Olof Norrköping www.spfseniorerna.se/stolofnorrkoping