Drygt 80 seniorer i SPF i SENIORERNA Hultsfredsbygden har träffats till Vårfest..

Vårfest i Vena Bygdegård. Stämningen var så hög från början, att dagens värd Kurt Gustavsson nästan hade svårt att göra sej hörd, när han hälsade välkommen.

  • Underhållning av Lennart "Örten" Larsson, som var i högform!
  • Vårfest i Vena Bygdegård.
  • Underhållning av Lennart "Örten" Larsson, som var i högform!
  • Vårfest i Vena Bygdegård.

Först serverades en hederlig gammaldags "söndagsmiddag" i form av kött, potatis, underbar brunsås, gurka och lingon, vilket smakade förträffligt trots att det var onsdag. 

Därefter var det underhållning av Lennart "Örten" Larsson, som var i högform och levererade en fin blandning av sånger och mellanprat. 
Sen satt det fint med kaffe och god hembakad kaka samt lottdragning med ett enormt vinstbord med skänkta, mest ätbara saker. 

Vår ordförande Håkan påminde om kommande resor under våren, 24 april till Hönsalotta museum, 12 maj Kyrkresa och 11 juni ”Ut i de blå”. Dessutom informerade Håkan om kommande upptakt för BRÅ-L, att utveckla samarbetet för det brottsförebyggande arbetet i vår kommun. Studieförbundet Vuxenskolan lanserar nu en studiecirkel i hur vi alla berörs av skogen.

Inget gör sej självt, så tack Mona, Ann-Margreth, Anne-Marie,Sven-Olof och sist men inte minst Kurt för en härlig Vårfest!  
Vid pennan Gunborg