Nyheter

Nästa månadsträff med Elvis

Missa inte nästa månadsträff den 13 maj. Då bjuder Nicke Wagemyr på kända låtar av Elvis Presley. Att avnjuta med kaffe och smörgås. Anmälan senast 8 maj.

Besök Vasamuseet med SPF rabatt

Vrak - museum of wrecks är ett spännande och nyskapande museum.  Museet öppnade 2021 och ligger vid kajkanten av Vasahamnen på vackra Djurgården i Stockholm.  Utställningarna på Vrak tar dig med på en spännande tidsresa. Du  får uppleva dramatiska händelser gömda i det världsunika kulturarv  som finns bevarat under ytan i Östersjön.

Festivalpaket med rabatt för dig som medlem

Roslagens kammarmusik erbjuder ett festivalpaket med 7 konserter och en rabatt på 500:- om man vill uppleva alla. Vill man gå på enskilda konserter är rabatten 10%.

Tiohundra söker sommarvikarier

Har du eller någon du känner lust och möjlighet att hjälpa Tiohundra i sommar? Det är ett stort behov av sommarvikarier och man välkomnar även dig som pensionär och har intresse av att hjälpa till.

Rurikbladet våren 2024

Här hittar du vårens hela program i Rurikbladet

Gå med i Träningslust

Träningslust ger oss seniorer i Roslagen möjlighet till anpassad träning flera dagar i veckan i Norrtälje, Rimbo och Herräng.

Aktiviteter i maj i Norrtälje

Många aktiviteter på gång för oss pensionärer i Norrtälje.

Lär dig mer om din mobiltelefon

I ett samarbete mellan SPF, SKPF och PRO har det tagits fram enkla filmer och lathundar om hur vi kan använda våra mobiltelefoner