Distriktsordförandes sommarhälsning

Kära medlemmar i SPF Seniorerna Västernorrland.

Sommarvärmen har äntligen nått oss och det är med stor glädje jag som ordförande för SPF Seniorerna Västernorrland skriver till er idag. Denna hälsning är fylld med solsken, glädje och önskningar om en underbar sommar.

Vi har redan upplevt många fantastiska stunder tillsammans under året, och sommarperioden ger oss möjlighet att njuta av allt som vårt vackra Västernorrland har att erbjuda. Det är en tid då vi kan ta det lite lugnare, koppla av och låta våra sinnen vila i den sköna sommarvinden.

Jag vill också passa på att tacka er alla för ert fortsatta engagemang och deltagande i våra aktiviteter och evenemang.

SPF Seniorernaär ett gemensamt sällskap av människor som delar erfarenheter, skapar minnen och stöttar varandra genom livets olika skeden.

Under sommaren uppmanar jag er att ta vara på varje solig dag, varje varm vindpust och varje stund av ro och frid. Utforska vår vackra natur, njut av sällskapet med nära och kära och våga prova på något nytt. Det finns så mycket att upptäcka och lära, oavsett om det är en kort resa till stranden eller en utflykt till en ny plats.

Slutligen vill jag önska er alla en fridfull och njutbar sommar. Må era dagar vara fyllda av solsken, skratt och kärlek. Ta hand om er själva och varandra. Glöm inte att vila och återhämta er, så att vi kan återförenas i höst med ny energi och nya upplevelser att dela.

Tack för ert förtroende och för att ni är en del av vår underbara gemenskap. Ha en fantastisk sommar!

Med varma hälsningar,

Kalevi Niemi
Ordförande
SPF Seniorerna Västernorrland