Januariträff

Tiden går fort. Redan har vi hunnit en bit in i januari år 2024.

Januari månadsträff fokuserar på välmående. Därför är det mycket glädjande se Eva Furumo och Kurt Boman som gäster. De kommer att prata om mående ur olika synvinklar.

Eva Furumo som är fysioterapeut kommer att ge en provkarta på rörelser för att må bra. Eva är inte helt obekant för SPF-publiken då hon tidigare också kunnat förmedla klokhet och vishet kring hur man kan få ett bra liv genom balans- och rörelseövningar.

"Kurt Boman kan ses som en pionjär. Han var den första på Skellefteå lasarett som disputerade och var senare en av grundarna till Stiftelsen för medicinsk forskning på samma lasarett. Men resan börjar i Kalvträsk på 1940-talet, i ett fattigt Sverige där högre utbildning inte var självklart." Saxat ur Megafonen.

Församlingshemmet i Lövånger är lokalen och datumet är 23 januari. Klockan 13:00 går starten. Som vanligt kommer här att serveras kaffe och något tilltugg för 50-lappen. Eftersom båda föreningarna är representerade måste du anmäla dig. Det kan bli trångt! Detta gör du senast den 18/1 till antingen Stig på telefon 070-581 62 88 eller stefansson.stig46@gmail.com eller Ove på 070-653 42 41 eller ove.berggren@gmail.com.

Betalning kan enklast ske genom att skanna in swish-koden på bilden. Glöm inte att ange ditt namn.

Mycket välkommen till denna intressanta januariträff.