Träff i april

Vi är inne i månaden april, den första vårmånaden. Nåja så mycket vår har väl ännu inte skådats eller upplevts men det hindrar inte oss att bjuda in till aprilträff.

Detta sker tisdagen den 23 klockan 14.00  i Församlingshemmet.
Denna gång har vi glädjen att presentera Berno Jonsson, känd medarbetare på SVT Västerbotten, till oss. Han är nog känd för de allra flesta av våra medlemmar som brukar följa Västerbottensnytt. Inte sällan ser vi hans väderbitna ansikte som rapporterar om dagsaktuella händelser, inte minst om trafik och vårt ombytliga väder. Han är dessutom känd för att vara en av de personer som fått känna på vad en spelgalen tjädertupp kan ställa till med.
I vanlig ordning så serveras det gott fika, macka te och kaffe plus förstås den goda kakan till de facila priset av 50-lappen jämt. Det kommer också att finnas ett lotteri där du kan pröva din lycka med fru Fortuna. I sammanhanget kan nämnas att det är positivt om du kan bidra med någon liten lotterivinst till vårt prisbord.
Dessutom kommer varje deltagare i vår aprilträff att få ett blad med ett otal aktivitetsförslag som vi gärna ser att du fördjupar dig i och fyller i. Detta för att vi ska kunna ställa upp med verksamheter som just du känner för. Mer info om detta på mötet.

Ta gärna med någon som behöver träffa lite folk och ha kul.

Välkommen!

Styrelsen