ROXENs program

BOULE-säsongen är nu avslutad. Vi har spelat onsdagar på banorna vid Ryds motionscentrum kl 10.00 VÄLKOMMEN åter våren 2022 !

Vi hoppas på att Covid-19-restriktionerna snart är ett minne blott !

Välkommen till möteslokalen:   Vagnhallen FONTÄNEN Västra vägen 32, ingång lilla entrén. ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA! Tag gärna med en vän!

Varje månadsmöte börjar måndagar kl.14:00. OBS! Nu gäller att du måste anmäla ditt deltagande till Bo Nyman 0733–909504 (e-post: be_nyman@outlook.com) eller Björn Svensson 070–3551522 (e-post: bbssvensson@gmail.com) senast torsdag veckan innan mötet för att vi skall kunna följa myndigheternas regler för sammankomster.

Först till kvarn...  Vi arrangerar underhållning och ibland någon överraskning. På varje träff får du information samt kaffe med bröd och lotteridragning. I vårt lotteri gäller nu 4 lotter för 20kr, men köp gärna fler för 5kr styck. Några vinster har blivit lite mer värda.  Entré-avgift 80 kr gäller för våren 2022.

BOULE SPELAR VI VARJE ONSDAG Sommartid vid motionscentrum i Rydskogen. Inget spel vintertid inomhus denna säsong. Kontakta någon i styrelsen för mer information.

PROGRAM inför VÅREN 2022 - alla möten på måndagar.

24 januari kl 14.00 - INSTÄLLT pga pandemin!!
Vi välkomnar sångerskan Ann-Sofie Nord, som underhåller oss en timme. Hon är mycket uppskattad var hon än framträder och sjunger det mesta utom opera. Hon har mångårig erfarenhet som kulturarbetare inom Linköpings kommun och är även frilansande artist. Välkommen att njuta! Anmälan gör Du senast den 17 januari.

7 februari kl 14.00  ÅRSMÖTE
Programhäftet gäller som kallelse till årsmötet.
Föreningen bjuder på kaffe med bröd. Anmälan senast den 31 januari till Bo Nyman e-post be_nyman@outlook.com eller mob 073-3909504, alternativt till Björn Svensson e-post bbssvensson@gmail.com eller 070-3551522.

21 mars  
Vi välkomnar sångerskan Ann-Sofie Nord - som skulle kommit på januarimötet....
Seniorshopen flyttas till senare tillfälle
(Vi får besök av Seniorshopen som enligt tradition visar upp sin vår-kollektion. Här har Du tillfälle att se och prova kläder inför vår och sommar. Självklart kan Du köpa det som faller i smaken.)

25 april Vi välkomnar 
ornitotlogen Gunilla Wetterling. Hon berättar för oss vilka fina fåglar vi ser och hör i naruren på våren. Givetvis svarar hon på frågor om fåglar och natur.

16 maj  Vi planerar en fin utflyktsdag
till Heliga Hjärtans kloster vid Omberg. Där får vi en guidning om nunnornas dagliga liv. Efter besöket blir det en god lunch. Sedan kör vi vidare till Tåkern,  där det också blir guidning. Vi får nu tillfälle att testa våra fågelkunskaper som vi fick av ornitologen Gunilla vid förra mötet. Programmet är inte helt klart ännu, men så snart vi vet allt kommer mejl att skickas och information att ges här på hemsidan och vid månadsmötet i april. Resan blir samåkning i egna bilar till självkostnadspris.