En lokal bank med samhällsengagemang

På månadsmötet i oktober informerade VD Hans Tiderman, Tjörns Sparbank om bankens organisation och samhällsengagemang. Håkan Thisell, privatmarknadschef informerade oss om hur vi ska skydda oss mot de vanligaste bedrägerierna. För musikunderhållningen svarade Emil Andersson, vissångare från Kungälv.

  • Håkan Thisell, privatmarknadschef och VD Hans Tiderman, Tjörns Sparbank
  • Emil Andersson
  • Håkan Thisell, privatmarknadschef och VD Hans Tiderman, Tjörns Sparbank
  • Emil Andersson

En lokal bank med samhällsengagemang

Hans Tiderman, vd Tjörns sparbank, berättade om bankens samhällsengagemang genom att använda en del av sin vinst till samhällsnyttiga verksamheter och projekt. Tjörns Sparbank stödjer många olika föreningar, projekt och evenemang inom idrott, kultur, samhälle och skola.

Håkan Thisell, privatmarknadschef informerade mötesdeltagarna om hur vi ska skydda oss mot de vanligaste bedrägerierna. Bedragarna använder sig bland annat av internet, mejl, telefon, sms och automater för att försöka lura till sig pengar. Det är väsentligt att aldrig lämna ut personliga uppgifter, lösenord och koder.

Det var jätteroligt att få hälsa Emil Andersson, vissångare från Kungälv välkommen till kvällens musikstund. Det var ett varierat program som Emil bjöd oss på. Bl.a. handlade en visa om Evert på Kalvön. En sann berättelse om Everts lite sorgliga liv, skriven av Lasse Lundberg. En annan liten fin visa som vi fick lyssna till handlade om en snipa som gjordes i ordning för sommarens båtfärder men som tyvärr inte fick återvända till sin plats på hösten eftersom den fastnade på ett skär och sjönk. Varma applåder följde när Margareta tackade Emil för en härlig musikstund.

Se även bildarkivet